FURRE ELEKTRIKE ELECTOLUX REB2107AAX
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FURRE ELEKTRIKE ELECTOLUX REB2107AAX

Available:Në gjëndje
34,990 Lek
Image
Secure

Furre Electrolux , modeli REB2107AAX

 • FURRE ELEKTRIKE ELECTOLUX REB2107AAX, furra që ju thjeshton jetën. 
 • Gatimi është edhe më i lehtë me FURRE ELEKTRIKE ELECTOLUX REB2107AAX.
 • Falë funksioneve të dobishme të furrës, mund të përgatisni lehtësisht pjata të shijshme. Siguria maksimale e përdorimit. 
 • Me ventilim tangjencial, mobiljet përreth mbrohen dhe nuk ka rrezik për djegie të mundshme. Lehtësia e pastrimit.
 • Operacione edhe më të lehta pastrimi me një tavolinë të lëmuar me xham të lëvizshëm.

Informacionet teknike

Marka

ELEKTROLUX

Modeli

REB2107AAX

Kategoria

Furre elektrike

Kapaciteti

56 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 7 funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Manual

Ekran LED

JO

Pastrimi

Vete pastruese

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

PO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

3500 W

Garanci Shtese

-

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Lartesia

 59 cm

Gjeresia

 60 cm

Thellesia

 59 cm

Furre Electrolux , modeli REB2107AAX

 • FURRE ELEKTRIKE ELECTOLUX REB2107AAX, furra që ju thjeshton jetën. 
 • Gatimi është edhe më i lehtë me FURRE ELEKTRIKE ELECTOLUX REB2107AAX.
 • Falë funksioneve të dobishme të furrës, mund të përgatisni lehtësisht pjata të shijshme. Siguria maksimale e përdorimit. 
 • Me ventilim tangjencial, mobiljet përreth mbrohen dhe nuk ka rrezik për djegie të mundshme. Lehtësia e pastrimit.
 • Operacione edhe më të lehta pastrimi me një tavolinë të lëmuar me xham të lëvizshëm.

Informacionet teknike

Marka

ELEKTROLUX

Modeli

REB2107AAX

Kategoria

Furre elektrike

Kapaciteti

56 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 7 funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Manual

Ekran LED

JO

Pastrimi

Vete pastruese

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

PO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

3500 W

Garanci Shtese

-

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Lartesia

 59 cm

Gjeresia

 60 cm

Thellesia

 59 cm