FURRE ELEKTRIKE CANDY FCS100X/E
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FURRE ELEKTRIKE CANDY FCS100X/E

Available:Në gjëndje
25,500 Lek
Image
Secure

Furrë elektrike e markës Candy , modeli FCS100X/E

 • FURRE ELEKTRIKE CANDY FCS100X/E me dizajn klasik që përshtatet në mënyrë të përkryer me të gjitha stilet e kuzhinës: me një derë me efekt pasqyre, materiale me cilësi të lartë dhe një kapacitet të madh të brendshëm 70L.
 • Vendosni funksionet e tij thjesht dhe shpejt, falë kontrolleve mekanike: zgjidhni midis 4 funksioneve të gatimit, zgjidhni temperaturën e dëshiruar dhe përgatitni lehtësisht të gjitha recetat tuaja.
 • Gatuani të gjitha gatimet tuaja në siguri të plotë: me një derë të dyfishtë xhami, ajo arrin vetëm një temperaturë mesatare prej 55°C; ndërsa brenda furrës është 200°C.
 • Largon papastërtitë në mënyrën më komode: me një rezervuar më të ulët të përgatitur për pastrim me ujë, një derë të lëvizshme dhe një sipërfaqe pa vida të dukshme, për të hequr lehtësisht gjurmët e yndyrës.

Informacionet teknike

Marka

CANDY

Modeli

FCS100X/E

Kategoria

Furre elektrike

Kapaciteti

70 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 4 Funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Manual 

Ekran LED

JO

Pastrimi

Vete-pastruese

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

JO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

2400 W

Garanci Shtese

-

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 59.5 cm

Thellesia

 56.7 cm

Furrë elektrike e markës Candy , modeli FCS100X/E

 • FURRE ELEKTRIKE CANDY FCS100X/E me dizajn klasik që përshtatet në mënyrë të përkryer me të gjitha stilet e kuzhinës: me një derë me efekt pasqyre, materiale me cilësi të lartë dhe një kapacitet të madh të brendshëm 70L.
 • Vendosni funksionet e tij thjesht dhe shpejt, falë kontrolleve mekanike: zgjidhni midis 4 funksioneve të gatimit, zgjidhni temperaturën e dëshiruar dhe përgatitni lehtësisht të gjitha recetat tuaja.
 • Gatuani të gjitha gatimet tuaja në siguri të plotë: me një derë të dyfishtë xhami, ajo arrin vetëm një temperaturë mesatare prej 55°C; ndërsa brenda furrës është 200°C.
 • Largon papastërtitë në mënyrën më komode: me një rezervuar më të ulët të përgatitur për pastrim me ujë, një derë të lëvizshme dhe një sipërfaqe pa vida të dukshme, për të hequr lehtësisht gjurmët e yndyrës.

Informacionet teknike

Marka

CANDY

Modeli

FCS100X/E

Kategoria

Furre elektrike

Kapaciteti

70 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 4 Funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Manual 

Ekran LED

JO

Pastrimi

Vete-pastruese

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

JO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

2400 W

Garanci Shtese

-

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 59.5 cm

Thellesia

 56.7 cm