FURRE ELEKTRIKE BOSCH HBF133BR0
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FURRE ELEKTRIKE BOSCH HBF133BR0

Available:Në gjëndje
59,990 Lek
Image
Secure

FURRE ELEKTRIKE BOSCH HBF133BR0

Furre me kapacitet 71L, Klasi i energjise A

 • Gatimi 3D HotAir: rezultate perfekte te gatimit fale shperndarjes homogjene te ajrit brenda zgavres, e cila ju lejon te gatuani deri ne 3 nivele ne te njejten kohe.
 • Ekran dixhital LED i kuq: i lehte dhe i pershtatshem per t’u perdorur.
 • Pastrimi i mureve te pasme EcoClean: nje menyre e thjeshte, ekologjike, e sigurt dhe ekonomike per te pastruar vete murin e pasme te furres gjate gatimit, pa asnje pastrues ose agjent kimik.
 • Ekran TFT: funksionim i lehte fale unazes se kontrollit me tekst dhe simbole te qarta
 • Dera e FURRES ELEKTRIKE BOSCH HBF133BR0 hapet dhe mbyllet jashtezakonisht butesisht dhe ne heshtje fale sistemeve SoftOpen dhe SoftClose.
 • Çelesat e kontrollit te terhequr: per pastrim te lehte te siperfaqes se furres.

 

Informacionet teknike

Marka BOSCH 
Modeli HBF133BR0
Kategoria Furre 
Kapaciteti 71 Litra
Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve Multifunksionale 3 Funksione
Kohëmatës PO
Paneli i kontrollit Me celsa
Ekran LED PO
Pastrimi -
Mënyra e hapjes Normale
Bllokim për fëmijët PO
Klasa e energjisë A
Tensioni 220-240 V
Fuqia totale  2400 W
Garanci Shtese -
Garancia 2 vjet

 

Permasat 

Lartesia  59.4 cm
Gjeresia  60 cm
Thellesia  57 cm

FURRE ELEKTRIKE BOSCH HBF133BR0

Furre me kapacitet 71L, Klasi i energjise A

 • Gatimi 3D HotAir: rezultate perfekte te gatimit fale shperndarjes homogjene te ajrit brenda zgavres, e cila ju lejon te gatuani deri ne 3 nivele ne te njejten kohe.
 • Ekran dixhital LED i kuq: i lehte dhe i pershtatshem per t’u perdorur.
 • Pastrimi i mureve te pasme EcoClean: nje menyre e thjeshte, ekologjike, e sigurt dhe ekonomike per te pastruar vete murin e pasme te furres gjate gatimit, pa asnje pastrues ose agjent kimik.
 • Ekran TFT: funksionim i lehte fale unazes se kontrollit me tekst dhe simbole te qarta
 • Dera e FURRES ELEKTRIKE BOSCH HBF133BR0 hapet dhe mbyllet jashtezakonisht butesisht dhe ne heshtje fale sistemeve SoftOpen dhe SoftClose.
 • Çelesat e kontrollit te terhequr: per pastrim te lehte te siperfaqes se furres.

 

Informacionet teknike

Marka BOSCH 
Modeli HBF133BR0
Kategoria Furre 
Kapaciteti 71 Litra
Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve Multifunksionale 3 Funksione
Kohëmatës PO
Paneli i kontrollit Me celsa
Ekran LED PO
Pastrimi -
Mënyra e hapjes Normale
Bllokim për fëmijët PO
Klasa e energjisë A
Tensioni 220-240 V
Fuqia totale  2400 W
Garanci Shtese -
Garancia 2 vjet

 

Permasat 

Lartesia  59.4 cm
Gjeresia  60 cm
Thellesia  57 cm