FURRE ELEKTRIKE BEKO BIE25400XM
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FURRE ELEKTRIKE BEKO BIE25400XM

Available:Në gjëndje
48,990 Lek
Image
Secure

 FURRE ELEKTRIKE BEKO BIE25400XM

Furrë elektrike e markës Beko, modeli BIE25400XM

 • Ndriçimi halogjen : Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda .  Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë hapsiren e furrës tuaj, kështu që ju mund të mbani sytë në krijimet tuaja të kuzhinës me derën të mbyllur fort.
 • Dera e qëndrueshme: Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit. Enët e nxehta, të rënda dhe tenxhere mund të jetë e vështirë të nxirren nga FURRE ELEKTRIKE BEKO BIE25400XM . Dera e qëndrueshme mban ngarkesa të rënda deri ne 22.5 kg. Kjo është 20% më shumë se dyert standarde të furrës, kështu që mund të mbështesni tenxheren tuaj të nxehtë në derën e hapur të furrës ndërsa merrni frymë.
 • Muret katalitike ne pjesen e pasme dhe muret anesore te FURRES ELEKTRIKE BEKO BIE25400XM perdorin shkencen e zgjuar per te thithur yndyrat dhe per te zvogeluar eren e ushqimit.
 • Clean Zone: Xhami i furres rezistent ndaj yndyres, i lehte per tu pastruar

Informacionet teknike

Marka

BEKO

Modeli

BIE25400XM

Kategoria

Furre elektrike

Kapaciteti

71 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 8 Funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Me prekje

Ekran LED

PO

Pastrimi

Katalitik

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

PO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale 

2400 W

Garanci Shtese

-

Garancia

5 vjet

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 59.4 cm

Thellesia

 56.7 cm


 FURRE ELEKTRIKE BEKO BIE25400XM

Furrë elektrike e markës Beko, modeli BIE25400XM

 • Ndriçimi halogjen : Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda .  Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë hapsiren e furrës tuaj, kështu që ju mund të mbani sytë në krijimet tuaja të kuzhinës me derën të mbyllur fort.
 • Dera e qëndrueshme: Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit. Enët e nxehta, të rënda dhe tenxhere mund të jetë e vështirë të nxirren nga FURRE ELEKTRIKE BEKO BIE25400XM . Dera e qëndrueshme mban ngarkesa të rënda deri ne 22.5 kg. Kjo është 20% më shumë se dyert standarde të furrës, kështu që mund të mbështesni tenxheren tuaj të nxehtë në derën e hapur të furrës ndërsa merrni frymë.
 • Muret katalitike ne pjesen e pasme dhe muret anesore te FURRES ELEKTRIKE BEKO BIE25400XM perdorin shkencen e zgjuar per te thithur yndyrat dhe per te zvogeluar eren e ushqimit.
 • Clean Zone: Xhami i furres rezistent ndaj yndyres, i lehte per tu pastruar

Informacionet teknike

Marka

BEKO

Modeli

BIE25400XM

Kategoria

Furre elektrike

Kapaciteti

71 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 8 Funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Me prekje

Ekran LED

PO

Pastrimi

Katalitik

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

PO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale 

2400 W

Garanci Shtese

-

Garancia

5 vjet

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 59.4 cm

Thellesia

 56.7 cm