FURRE ELEKTRIKE BEKO BBIE14100X
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FURRE ELEKTRIKE BEKO BBIE14100X

Available:Në gjëndje
22,990 Lek 28,490 Lek
Image
Secure

FURRE ELEKTRIKE BEKO BBIE14100X

Furrë elektrike e markës Beko, modeli BBIE14100X

 • Ndriçimi halogjen : Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda . Dëshironi të shihni se si po shkon gatimi juaj, por nuk doni të hapni derën dhe të humbisni nxehtësinë brenda? Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë hapsiren e FURRE ELEKTRIKE BEKO BBIE14100X , kështu që ju mund të mbani sytë në krijimet tuaja të kuzhinës me derën të mbyllur fort.
 • Dera e qëndrueshme: Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit. Enët e nxehta, të rënda dhe tenxhere mund të jetë e vështirë të nxirren nga furra. Dera e qëndrueshme mban ngarkesa të rënda deri ne 22.5 kg. Kjo është 20% më shumë se dyert standarde të furrës, kështu që mund të mbështesni tenxheren tuaj të nxehtë në derën e hapur të FURRE ELEKTRIKE BEKO BBIE14100X ndërsa merrni frymë.

Informacionet teknike

Marka

BEKO

Modeli

BBIE14100X

Kategoria

Furre elektrike

Kapaciteti

72 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 6 Funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Manual 

Ekran LED

JO

Pastrimi

SteamClean

Sensor lagështie

JO

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

PO

Mikrovalë

JO

Gatim me avull

JO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

2400 W

Garanci Shtese

-

Garancia

5 vjet

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 59.4 cm

Thellesia

 56.7 cm

Pesha

 30.2 kg

FURRE ELEKTRIKE BEKO BBIE14100X

Furrë elektrike e markës Beko, modeli BBIE14100X

 • Ndriçimi halogjen : Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda . Dëshironi të shihni se si po shkon gatimi juaj, por nuk doni të hapni derën dhe të humbisni nxehtësinë brenda? Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë hapsiren e FURRE ELEKTRIKE BEKO BBIE14100X , kështu që ju mund të mbani sytë në krijimet tuaja të kuzhinës me derën të mbyllur fort.
 • Dera e qëndrueshme: Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit. Enët e nxehta, të rënda dhe tenxhere mund të jetë e vështirë të nxirren nga furra. Dera e qëndrueshme mban ngarkesa të rënda deri ne 22.5 kg. Kjo është 20% më shumë se dyert standarde të furrës, kështu që mund të mbështesni tenxheren tuaj të nxehtë në derën e hapur të FURRE ELEKTRIKE BEKO BBIE14100X ndërsa merrni frymë.

Informacionet teknike

Marka

BEKO

Modeli

BBIE14100X

Kategoria

Furre elektrike

Kapaciteti

72 Litra

Mënyra e pjekjes/ Nr I funksioneve

Multifunksionale 6 Funksione

Kohëmatës

PO

Paneli i kontrollit

Manual 

Ekran LED

JO

Pastrimi

SteamClean

Sensor lagështie

JO

Mënyra e hapjes

Normale

Bllokim për fëmijët

PO

Mikrovalë

JO

Gatim me avull

JO

Klasa e energjisë

A

Tensioni

220-240 V

Fuqia totale elektrike

2400 W

Garanci Shtese

-

Garancia

5 vjet

 

Permasat 

Lartesia

 59.5 cm

Gjeresia

 59.4 cm

Thellesia

 56.7 cm

Pesha

 30.2 kg