FURRE ELEKTRIKE ARIETE 979
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FURRE ELEKTRIKE ARIETE 979

Available:Në gjëndje
6,790 Lek 9,490 Lek
Color
BLUE
GREEN
Image
Secure

FURRE ELEKTRIKE ARIETE 979

 • FURRE ELEKTRIKE ARIETE 979 është furra e projektuar e cila, me  format e saj unike  dhe ngjyrat pastel, dekoron kuzhinën tuaj. 
 • Madhësia kompakte e kësaj furre (47,5 L x 40 W x 24,5 H) e bën të lehtë gjetjen e një vendi për të në kuzhinë. 
 • FURRE ELEKTRIKE ARIETE 979 ka një kapacitet prej 18 litrash dhe lejon mundësinë e ndezjes së të dy elementëve, ose vetëm elementit të sipërm/poshtë veçmas, për pjekje/shkrirje.  
 • Kohëmatësi, i cili mund të vendoset deri në 60 minuta , ju lejon të programoni kohët e gatimit dhe termostati që rregullon  temperaturën e brendshme deri në 230 °C  ju lejon të personalizoni gatimin tuaj. 
 • FURRE ELEKTRIKE ARIETE 979 është e përkryer për të bërë pica falë zgavrës së rrumbullakët në pjesën e pasme të furrës: mund të mbajë një pjatë me diametër deri në 30 cm. 
 • Ariete prodhon produkte ikonike dhe funksionale: Linja Vintage kombinon dizajnin italian me lehtësinë e përdorimit që është shenjë dalluese e Ariete, kompanisë italiane që është lider në furrat për përdorim shtëpiak

Informacione Teknike 

 

Marka:

Ariete 

Kodi:

979

Tipi:

Furre korenti

Fuqia:

1380 W

Temperatura max:

230 grade C

Pozicionet e gatimit:

3

Drita e brendshme:

PO

Grile celik, inox

PO

Ventilimi:

-

Garancia Normale:

 2 vjet

 

Permasat

 

Gjatesia

47.5 cm

Gjeresia

40 cm

Lartesia

24.5 cm

FURRE ELEKTRIKE ARIETE 979

 • FURRE ELEKTRIKE ARIETE 979 është furra e projektuar e cila, me  format e saj unike  dhe ngjyrat pastel, dekoron kuzhinën tuaj. 
 • Madhësia kompakte e kësaj furre (47,5 L x 40 W x 24,5 H) e bën të lehtë gjetjen e një vendi për të në kuzhinë. 
 • FURRE ELEKTRIKE ARIETE 979 ka një kapacitet prej 18 litrash dhe lejon mundësinë e ndezjes së të dy elementëve, ose vetëm elementit të sipërm/poshtë veçmas, për pjekje/shkrirje.  
 • Kohëmatësi, i cili mund të vendoset deri në 60 minuta , ju lejon të programoni kohët e gatimit dhe termostati që rregullon  temperaturën e brendshme deri në 230 °C  ju lejon të personalizoni gatimin tuaj. 
 • FURRE ELEKTRIKE ARIETE 979 është e përkryer për të bërë pica falë zgavrës së rrumbullakët në pjesën e pasme të furrës: mund të mbajë një pjatë me diametër deri në 30 cm. 
 • Ariete prodhon produkte ikonike dhe funksionale: Linja Vintage kombinon dizajnin italian me lehtësinë e përdorimit që është shenjë dalluese e Ariete, kompanisë italiane që është lider në furrat për përdorim shtëpiak

Informacione Teknike 

 

Marka:

Ariete 

Kodi:

979

Tipi:

Furre korenti

Fuqia:

1380 W

Temperatura max:

230 grade C

Pozicionet e gatimit:

3

Drita e brendshme:

PO

Grile celik, inox

PO

Ventilimi:

-

Garancia Normale:

 2 vjet

 

Permasat

 

Gjatesia

47.5 cm

Gjeresia

40 cm

Lartesia

24.5 cm