Furre Electrolux KOEBP31X
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Furre Electrolux KOEBP31X

Available:Në gjëndje
109,990 Lek
Image
Secure

Furre Electrolux me kapacitet 71L, Klasi i energjise A+

 • Zgjidhni pjaten qe deshironi te pergatitni dhe furra do te caktoje programin dhe kohen e duhur me opsionin e ngrohjes se shpejte.
 • Sinjalizuesi i mishit. Perdorimi i tij rrit kontrollin mbi procesin e pjekjes. Sonda e temperatures baze monitoron temperaturen e ushqimit brenda, pa rrezikun e pjekjes ose gatimit te tepert te tij.
 • Ekran LCD i tekstit me asistent gatimi. Pajisja do t'ju ndihmoje hap pas hapi ne zgjedhjen e kohes dhe temperatures se pjekjes.
 • Piroliza - nje furre krejtesisht e paster pa pastrues. Ne procesin e pirolizes, furra djeg ne nje temperature prej 500°C yndyre dhe papasterti ne pluhur te imet, i cili mund te hiqet me nje lecke.
 • Ngrohje e shpejte. Menyra e ngrohjes se shpejte te furres ju lejon te zvogeloni kohen e nevojshme per te pergatitur furren per te punuar ne temperaturen e kerkuar me 40%.
MARKA: ELECTROLUX
Lloji: FURRE
KAPACITETI: 71 Litra
Menyra e pjekjes: Multifunksionale
Kohemates: PO
Paneli i kontrollit: Elektronik
Ekran LCD: LED
Vetepastrim: PO
Menyra e hapjes: Normale
Klasa e energjise: A+
Menyra e vetepastrimit: Pirolitik
GARANCIA NORMALE: 24

Furre Electrolux me kapacitet 71L, Klasi i energjise A+

 • Zgjidhni pjaten qe deshironi te pergatitni dhe furra do te caktoje programin dhe kohen e duhur me opsionin e ngrohjes se shpejte.
 • Sinjalizuesi i mishit. Perdorimi i tij rrit kontrollin mbi procesin e pjekjes. Sonda e temperatures baze monitoron temperaturen e ushqimit brenda, pa rrezikun e pjekjes ose gatimit te tepert te tij.
 • Ekran LCD i tekstit me asistent gatimi. Pajisja do t'ju ndihmoje hap pas hapi ne zgjedhjen e kohes dhe temperatures se pjekjes.
 • Piroliza - nje furre krejtesisht e paster pa pastrues. Ne procesin e pirolizes, furra djeg ne nje temperature prej 500°C yndyre dhe papasterti ne pluhur te imet, i cili mund te hiqet me nje lecke.
 • Ngrohje e shpejte. Menyra e ngrohjes se shpejte te furres ju lejon te zvogeloni kohen e nevojshme per te pergatitur furren per te punuar ne temperaturen e kerkuar me 40%.
MARKA: ELECTROLUX
Lloji: FURRE
KAPACITETI: 71 Litra
Menyra e pjekjes: Multifunksionale
Kohemates: PO
Paneli i kontrollit: Elektronik
Ekran LCD: LED
Vetepastrim: PO
Menyra e hapjes: Normale
Klasa e energjise: A+
Menyra e vetepastrimit: Pirolitik
GARANCIA NORMALE: 24