Furre Elextrolux FU0406


Cmimi:
Sale priceLek 31,990

Përshkrimi i produktit

General

Furre Electrolux me kapacitet 57L, Klasi i energjise A

  • Gatim me shume nivele. Unaza shtese e ngrohjes do te thote qe ju mund te gatuani ne menyre te barabarte ne dy nivele.
  • Cilesimet e sakta me ekranin e kohematesit LED. Ju mund te vendosni me lehtesi kohen e sakte te gatimit dhe te monitoroni pjatat ndersa gatuajne.
  • E shpejte dhe efektive, madje edhe ne gatim. Sistemi Even Cooking qarkullon nxehtesine ne te gjithe furren, duke u siguruar qe gjithçka eshte gatuar ne menyre te barabarte.
  • Skuqje per rezultate te arta. Nga proshuta e therrmuar tek mocarela qe zhurmon, nxirrni me shume nga skare juaj se kurre me pare. E perkryer per krahet e pules te fresket dhe shkrihet ne halloumi te gojes.
  • Drita e furres per shikueshmeri te plote. Me ndriçim te pozicionuar mire brenda furres, e dini kur vaktet tuaja jane me te shijshme.
Kategoria: Furra inkaso
KAPACITETI: 57 Litra
Menyra e pjekjes: Multifunksionale 7 Funksione
Kohemates: PO
Paneli i kontrollit: Mekanik
Ekran LCD: PO
Klasa e energjise: A
Menyra e hapjes: Normale
GARANCIA  24


You may also like

Recently viewed