Furre Bosch HBF133BR0
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Furre Bosch HBF133BR0

Available:Në gjëndje
49,990 Lek
Image
Secure

Furre me kapacitet 71L, Klasi i energjise A

 • Gatimi 3D HotAir: rezultate perfekte te gatimit fale shperndarjes homogjene te ajrit brenda zgavres, e cila ju lejon te gatuani deri ne 3 nivele ne te njejten kohe.
 • Ekran dixhital LED i kuq: i lehte dhe i pershtatshem per t’u perdorur.
 • Pastrimi i mureve te pasme EcoClean: nje menyre e thjeshte, ekologjike, e sigurt dhe ekonomike per te pastruar vete murin e pasme te furres gjate gatimit, pa asnje pastrues ose agjent kimik.
 • Ekran TFT: funksionim i lehte fale unazes se kontrollit me tekst dhe simbole te qarta
 • Dera e furres hapet dhe mbyllet jashtezakonisht butesisht dhe ne heshtje fale sistemeve SoftOpen dhe SoftClose.
 • Çelesat e kontrollit te terhequr: per pastrim te lehte te siperfaqes se furres.
Klasa e energjise: A

Menyra e vetepastrimit: Eco Clean
MARKA: BOSCH
Lloji: FURRE
KAPACITETI: 66 Litra
Menyra e pjekjes: Elektrike
Kohemates: PO
Paneli i kontrollit: Me celesa
Ekran LCD: PO
Vetepastrim: PO
Menyra e hapjes: Normale
Bllokim per femijet: PO

Furre me kapacitet 71L, Klasi i energjise A

 • Gatimi 3D HotAir: rezultate perfekte te gatimit fale shperndarjes homogjene te ajrit brenda zgavres, e cila ju lejon te gatuani deri ne 3 nivele ne te njejten kohe.
 • Ekran dixhital LED i kuq: i lehte dhe i pershtatshem per t’u perdorur.
 • Pastrimi i mureve te pasme EcoClean: nje menyre e thjeshte, ekologjike, e sigurt dhe ekonomike per te pastruar vete murin e pasme te furres gjate gatimit, pa asnje pastrues ose agjent kimik.
 • Ekran TFT: funksionim i lehte fale unazes se kontrollit me tekst dhe simbole te qarta
 • Dera e furres hapet dhe mbyllet jashtezakonisht butesisht dhe ne heshtje fale sistemeve SoftOpen dhe SoftClose.
 • Çelesat e kontrollit te terhequr: per pastrim te lehte te siperfaqes se furres.
Klasa e energjise: A

Menyra e vetepastrimit: Eco Clean
MARKA: BOSCH
Lloji: FURRE
KAPACITETI: 66 Litra
Menyra e pjekjes: Elektrike
Kohemates: PO
Paneli i kontrollit: Me celesa
Ekran LCD: PO
Vetepastrim: PO
Menyra e hapjes: Normale
Bllokim per femijet: PO