Furre Beko BBIE14100X


Cmimi:
Sale priceLek 25,990

Përshkrimi i produktit

Furre me kapacitet 72L ,klasi i energjise A

  • Teknologjia AeroPerfect: lejon aerodinamike te permiresuar te rrjedhave te ajrit, krejtesisht homogjene ne zgaver
  • Nxehtesia e pergatitur per perzierje optimale dhe rezultate te perkryera te njetrajtshme gatimi
  • Fale kapacitetit te saj 72 L, kjo furre ofron 10% me shume gatim ne krahasim me nje furre konvencionale shumefunksionale
  • Funksioni i skares: Ideale per gratin, buke te thekur, grila apo edhe hell mishi
  • Ngrohja paraprake eshte nje hap thelbesor per pjatat e suksesshme. Per te shkurtuar kete parangrohje, funksioni Booster ben te mundur arritjen e temperatures se deshiruar 35% me shpejt, duke aktivizuar te gjithe elementet ngrohes.
MARKA: BEKO
Lloji: FURRE
KAPACITETI: 72 L
Menyra e pjekjes: Elektrike
Kohemates: JO
Paneli i kontrollit: Me celesa
Ekran LCD: JO
Vetepastrim: PO
Menyra e hapjes: NORMALE
Klasa e energjise: A
Garanci Shtese:
Menyra e vetepastrimit: Steam Clean
GARANCIA NORMALE: 60

You may also like

Recently viewed