Fshesë vertikale Rowenta RH6543WH
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Fshesë vertikale Rowenta RH6543WH

Available:Në gjëndje
20,990 Lek
Image
Secure
Fshesë vertikale Rowenta RH6543WH
 • Fshesë vertikale me korenta Rowenta.
 • Një pajisje e domosdoshme për shtëpitë tuaja. 
 • Fshesë vertikale Rowenta RH6543WH eshtë pa kordon gjë që e bën fshesën edhe më praktike në përdorim.
 • Fuksionon me bateri të rikarukueshme. 
 • Ju garanton një pastrim cilësor dhe mjaft efikas.
 • Fshesë vertikale Rowenta RH6543WH ka drita të inkorporuara të cilat do tjua bëjnë edhe më të lehtë pastrimin.

Informacione Teknike 

Model

Rowenta

Kategoria

Fshese vertikale me korent

Lloji i depozites se pluhurit

Plastike

Fuqia

14.4 W

Kapaciteti i depozites

0.65 L

Lloji i filtrave

Filtra qe lahen

Funksion larje

JO

Garancia

2 vite

 

Permasat

Gjatesia

290 mm

Lartesi

720 mm

Thellesi

140 mm

Pesha 

2.3 kg

 

Fshesë vertikale Rowenta RH6543WH
 • Fshesë vertikale me korenta Rowenta.
 • Një pajisje e domosdoshme për shtëpitë tuaja. 
 • Fshesë vertikale Rowenta RH6543WH eshtë pa kordon gjë që e bën fshesën edhe më praktike në përdorim.
 • Fuksionon me bateri të rikarukueshme. 
 • Ju garanton një pastrim cilësor dhe mjaft efikas.
 • Fshesë vertikale Rowenta RH6543WH ka drita të inkorporuara të cilat do tjua bëjnë edhe më të lehtë pastrimin.

Informacione Teknike 

Model

Rowenta

Kategoria

Fshese vertikale me korent

Lloji i depozites se pluhurit

Plastike

Fuqia

14.4 W

Kapaciteti i depozites

0.65 L

Lloji i filtrave

Filtra qe lahen

Funksion larje

JO

Garancia

2 vite

 

Permasat

Gjatesia

290 mm

Lartesi

720 mm

Thellesi

140 mm

Pesha 

2.3 kg