Fshesë Samsung VCC4550V36/BOL
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Fshesë Samsung VCC4550V36/BOL

Available:Në gjëndje
12,990 Lek
Image
Secure
Fshesë me korrent Samsung  VCC4550V36/BOL
Një prodhim mjaft i mirë dhe cilësor i një prej nga kompanive më të njohura dhe më të sukseshme botërore "Samsung".
Sjell për ju një fshesë me korrent të fuqishme dhe të aftë për të pastruar dhe grimcat me të thella që shpesh herë zor se kapen. 
I krijuar për tju ndihmuar dhe për tjua bërë më të lehtë pastrimin e shtëpisë.
Garantimi i cilësisë dhe efikasitetit është i padiskutueshëm.
Merni më të mirën me "Teoren".

Informacione teknike
MARKA: Samsung
KATEGORIA: Fshesë me korent
PERFORMANCA: 1800 W
FUQIA MOTORRIKE  : 1800 W
DEPOZITA E PLUHURIT: Kosh plastik
FILTËR: Mikrofiltër
GJATESIA E KABLLIT: 7 Metra
GARANCIA: 24 Muaj
 • Teknologji me ciklon
 • Kokë 2n1 (dysheme/ tapiceri)/ qoshe
 • Kapaciteti I Koshit 1.5 Litra
 • Filtër që hiqet dhe mund të lahet
 • Niveli I zhurmes 80 dB
Fshesë me korrent Samsung  VCC4550V36/BOL
Një prodhim mjaft i mirë dhe cilësor i një prej nga kompanive më të njohura dhe më të sukseshme botërore "Samsung".
Sjell për ju një fshesë me korrent të fuqishme dhe të aftë për të pastruar dhe grimcat me të thella që shpesh herë zor se kapen. 
I krijuar për tju ndihmuar dhe për tjua bërë më të lehtë pastrimin e shtëpisë.
Garantimi i cilësisë dhe efikasitetit është i padiskutueshëm.
Merni më të mirën me "Teoren".

Informacione teknike
MARKA: Samsung
KATEGORIA: Fshesë me korent PERFORMANCA: 1800 W FUQIA MOTORRIKE  : 1800 W DEPOZITA E PLUHURIT: Kosh plastik FILTËR: Mikrofiltër GJATESIA E KABLLIT: 7 Metra GARANCIA: 24 Muaj
 • Teknologji me ciklon
 • Kokë 2n1 (dysheme/ tapiceri)/ qoshe
 • Kapaciteti I Koshit 1.5 Litra
 • Filtër që hiqet dhe mund të lahet
 • Niveli I zhurmes 80 dB