Fshesë Samsung VC07M2110SR/GE
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Fshesë Samsung VC07M2110SR/GE

Available:Në gjëndje
15,990 Lek
Image
Secure

Fshesë Samsung VC07M2110SR/GE

 • Fshesë me korrent nga kompania më e mirë dhe e njohur botërisht "Samsung".
 • Teknologjia e përdorur në krijimin e 

  Fshesë Samsung VC07M2110SR/GE i jep asaj aftësinë për të pastruar në menyrë perfekte shtëpinë tuaj. Me fuqinë e saj motorrike dhe efikasitetin në tërheqjen e papastërtive e bëjnë këtë fshesë një nga më të mirat e koleksionit Samsung.

 • Një dizajn kompakt ju ndihmon ta pastroni shtëpinë plotësisht me më pak mundim.
 • Jepini vetes mundësinë e të pastruarit "Pa lodhje të tepërt" me Fshesë Samsung VC07M2110SR/GE.


Informacione teknike

Informacione Teknike 

Model

Samsung

Kategoria

Fshese me korent

Lloji i depozites se pluhurit

Gote

Fuqia

700 W

Kapaciteti i depozites

1.5 L

Lloji i filtrave

Filter qe lahet 

Mbledhje e kordonit

PO

Funksion larje

JO

Garancia

2 vite

 

Permasat

Gjatesia

 272 mm

Lartesi

243 mm

Thellesi

398 mm

Pesha 

4.3 kg

 

Fshesë Samsung VC07M2110SR/GE

 • Fshesë me korrent nga kompania më e mirë dhe e njohur botërisht "Samsung".
 • Teknologjia e përdorur në krijimin e 

  Fshesë Samsung VC07M2110SR/GE i jep asaj aftësinë për të pastruar në menyrë perfekte shtëpinë tuaj. Me fuqinë e saj motorrike dhe efikasitetin në tërheqjen e papastërtive e bëjnë këtë fshesë një nga më të mirat e koleksionit Samsung.

 • Një dizajn kompakt ju ndihmon ta pastroni shtëpinë plotësisht me më pak mundim.
 • Jepini vetes mundësinë e të pastruarit "Pa lodhje të tepërt" me Fshesë Samsung VC07M2110SR/GE.


Informacione teknike

Informacione Teknike 

Model

Samsung

Kategoria

Fshese me korent

Lloji i depozites se pluhurit

Gote

Fuqia

700 W

Kapaciteti i depozites

1.5 L

Lloji i filtrave

Filter qe lahet 

Mbledhje e kordonit

PO

Funksion larje

JO

Garancia

2 vite

 

Permasat

Gjatesia

 272 mm

Lartesi

243 mm

Thellesi

398 mm

Pesha 

4.3 kg