Fshesë me korrent Samsung FS0728
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Fshesë me korrent Samsung FS0728

Available:Në gjëndje
10,490 Lek
Image
Secure
Fshesë me korrent Samsung FS0728
Një prodhim mjaft i mirë dhe cilësor i një prej nga kompanive më të njohura dhe më të sukseshme botërore "Samsung".
Sjell për ju një fshesë me korrent të fuqishme dhe të aftë për të pastruar dhe grimcat me të thella që shpesh herë zor se kapen. 
I krijuar për tju ndihmuar dhe për tjua bërë më të lehtë pastrimin e shtëpisë.

Marka: Samsung
Tipi i filtrit: Hepa
Gjatësia e kordonit (në m): 6
Funksion larje: Jo
Mbledhje të kordonit: Po
Njgjyra e produktit: Blu
Pesha e produktit: 4.2 Kg
Fuqia thithëse: 350 W
Garancia e produktit: 24 muaj
Fshesë me korrent Samsung FS0728
Një prodhim mjaft i mirë dhe cilësor i një prej nga kompanive më të njohura dhe më të sukseshme botërore "Samsung".
Sjell për ju një fshesë me korrent të fuqishme dhe të aftë për të pastruar dhe grimcat me të thella që shpesh herë zor se kapen. 
I krijuar për tju ndihmuar dhe për tjua bërë më të lehtë pastrimin e shtëpisë.

Marka: Samsung
Tipi i filtrit: Hepa
Gjatësia e kordonit (në m): 6
Funksion larje: Jo
Mbledhje të kordonit: Po
Njgjyra e produktit: Blu
Pesha e produktit: 4.2 Kg
Fuqia thithëse: 350 W
Garancia e produktit: 24 muaj