Fshesë Rowenta RO2933EA
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Fshesë Rowenta RO2933EA

Available:Në gjëndje
15,990 Lek
Image
Secure
Jeni lodhur, mërzitur dhe shpesh herë zhgënjyer nga cilësia jo e mirë e fshesave me korrent dhe në fund nuk keni arritur të pastroni siç ju dëshironit shtëpinë? Tani jo më pasi ne ju ofrojmë cilësinë e garantuar dhe performancën fantastike të fshesës tonë me korent. Mjaftë i lehtë dhe i thjeshtë në përdorim dhe me një fuqi maksimale në tërheqjen e papastërtive. Shumë përdorimshme falë përmasës së saj dhe mbajtëses që ju ndihmon ta përdorni si një pastrues dyshemesh tapicerish tapetesh por dhe divanesh apo kolltuqesh në shtëpinë tuaj.

MODELI:  RO2933EA
KATEGORIA: Fshesë me korrent
PERFORMANCA:  2200 W
FUQIA MOTORRIKE: 750 W
DEPOZITA E PLUHURIT: Kosh plastik
FILTËR: Hiqet dhe lahet
GARANCIA: 24 Muaj


 • Teknologji multiciklonike
 • Kapaciteti: 1.5 L
 • Sistem filtrimi i dyfishtë
 • Aksesore: Kokë 2 në 1 (Dysheme/ Tapet/Parket)
 • Kokë për qoshe dhe divane
 • Aksesor për qoshe dhe divane
 • Tub teleskopik metalik
 • Gjatësia e kabllit: 5 Metra
 • Niveli i zhurmës: 77 dB
 • Jeni lodhur, mërzitur dhe shpesh herë zhgënjyer nga cilësia jo e mirë e fshesave me korrent dhe në fund nuk keni arritur të pastroni siç ju dëshironit shtëpinë? Tani jo më pasi ne ju ofrojmë cilësinë e garantuar dhe performancën fantastike të fshesës tonë me korent. Mjaftë i lehtë dhe i thjeshtë në përdorim dhe me një fuqi maksimale në tërheqjen e papastërtive. Shumë përdorimshme falë përmasës së saj dhe mbajtëses që ju ndihmon ta përdorni si një pastrues dyshemesh tapicerish tapetesh por dhe divanesh apo kolltuqesh në shtëpinë tuaj.

  MODELI:  RO2933EA
  KATEGORIA: Fshesë me korrent
  PERFORMANCA:  2200 W
  FUQIA MOTORRIKE: 750 W
  DEPOZITA E PLUHURIT: Kosh plastik
  FILTËR: Hiqet dhe lahet
  GARANCIA: 24 Muaj


 • Teknologji multiciklonike
 • Kapaciteti: 1.5 L
 • Sistem filtrimi i dyfishtë
 • Aksesore: Kokë 2 në 1 (Dysheme/ Tapet/Parket)
 • Kokë për qoshe dhe divane
 • Aksesor për qoshe dhe divane
 • Tub teleskopik metalik
 • Gjatësia e kabllit: 5 Metra
 • Niveli i zhurmës: 77 dB