Fshesë Philips FC9552/09
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Fshesë Philips FC9552/09

Available:Në gjëndje
29,990 Lek
Image
Secure

Seria 5000 me vakum e fshesës Philips arrin rezultate maksimale të pastrimit 
me përpjekje minimale falë teknologjisë PowerCyclone 7 dhe hundës TriActive+
me 3 veprime të optimizuara pastrimi në një. Garanton cilësinë dhe efikasitetin e pastrimit falë teknologjisë së përdorur.

Performancë superiore

Motor 900W për fuqi të lartë thithjeje
Mbledhja e pluhurit 99,9%** për të ofruar performancë të lartë pastrimi
PowerCyclone 7 mban fuqinë e fortë të thithjes për një kohë më gjatë
Grykë TriActive+ ofron performancë të lartë në të gjitha katet
Funksion i kontrollit të fuqisë për të rregulluar fuqinë e thithjes
Sistemi i filtrit Alergy H13 kap  99,9% të grimcave të pluhurit 
Kapaciteti i gotës 1.5 litra

Pastrim pa lodhje

Dizajn kompakt me dorezë të përparme dhe të sipërme për mbajtje të lehtë
Enë pluhuri e krijuar për zbrazje higjienike me një dorë
Furçë e butë e integruar në dorezë për pastrimin e lehtë të mabiljeve
Materiali i trupit i butë dhe rrota gome për të mbrojtur mobiljet

Seria 5000 me vakum e fshesës Philips arrin rezultate maksimale të pastrimit 
me përpjekje minimale falë teknologjisë PowerCyclone 7 dhe hundës TriActive+
me 3 veprime të optimizuara pastrimi në një. Garanton cilësinë dhe efikasitetin e pastrimit falë teknologjisë së përdorur.

Performancë superiore

Motor 900W për fuqi të lartë thithjeje
Mbledhja e pluhurit 99,9%** për të ofruar performancë të lartë pastrimi
PowerCyclone 7 mban fuqinë e fortë të thithjes për një kohë më gjatë
Grykë TriActive+ ofron performancë të lartë në të gjitha katet
Funksion i kontrollit të fuqisë për të rregulluar fuqinë e thithjes
Sistemi i filtrit Alergy H13 kap  99,9% të grimcave të pluhurit 
Kapaciteti i gotës 1.5 litra

Pastrim pa lodhje

Dizajn kompakt me dorezë të përparme dhe të sipërme për mbajtje të lehtë
Enë pluhuri e krijuar për zbrazje higjienike me një dorë
Furçë e butë e integruar në dorezë për pastrimin e lehtë të mabiljeve
Materiali i trupit i butë dhe rrota gome për të mbrojtur mobiljet