Fshesë PHILIPS FC9350/01
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Fshesë PHILIPS FC9350/01

Available:Në gjëndje
18,590 Lek
Image
Secure
Fshesë me korrent nga marka e mirënjohur PHILIPS. Për ta bërë pastrimin e shtëpisë më të lehtë dhe me një lodhje minimale. Një fshesë cilësore dhe mjaftë efikase.

Motori i qëndrueshëm 1800 W gjeneron deri në 360 W fuqi të lartë thithëse për rezultate fantastike pastrimi.
Teknologjia PowerCyclone 5 përshpejton rrjedhën e ajrit në dhomën cilindrike për të ndarë pluhurin nga ajri dhe për të ruajtur performancën e lartë dhe fuqinë e fortë të thithjes për më gjatë.
Gryka MultiClean është projektuar për të qenë e kapur në mënyrë kompakte me dyshemenë për të siguruar kështu pastrim të plotë në të gjitha llojet e dyshemeve.
Magazina mbajtëse e pluhurit zbrazet lehtë dhe është projektuar që mekanizmi të mundësoi një zbrazje higjenike dhe më të lehtë me një dorë, për të ndihmuar në minimizimin e reve të pluhurit.
Dizajni kompakt dhe i lehtë siguron që ruajtja dhe mbajtja e vakumit të jetë e lehtë.
Vegla e furçës për shpluhurosje është e vendosur në dorezë, kështu që është gjithmonë gati për t'u përdorur në mobilje, sipërfaqe të sheshta dhe tapiceri.
Sistemi i filtrimit i mbyllur plotësisht kap 99,9% të grimcave të imta të pluhurit - duke përfshirë polenin, qimet e kafshëve shtëpiake dhe marimangat e pluhurit - për ata që vuajnë nga alergjitë dhe këdo që kërkon një nivel më të lartë higjiene. Niveli i filtrimit është i barabartë me HEPA 13**.

Fshesë me korrent nga marka e mirënjohur PHILIPS. Për ta bërë pastrimin e shtëpisë më të lehtë dhe me një lodhje minimale. Një fshesë cilësore dhe mjaftë efikase.

Motori i qëndrueshëm 1800 W gjeneron deri në 360 W fuqi të lartë thithëse për rezultate fantastike pastrimi.
Teknologjia PowerCyclone 5 përshpejton rrjedhën e ajrit në dhomën cilindrike për të ndarë pluhurin nga ajri dhe për të ruajtur performancën e lartë dhe fuqinë e fortë të thithjes për më gjatë.
Gryka MultiClean është projektuar për të qenë e kapur në mënyrë kompakte me dyshemenë për të siguruar kështu pastrim të plotë në të gjitha llojet e dyshemeve.
Magazina mbajtëse e pluhurit zbrazet lehtë dhe është projektuar që mekanizmi të mundësoi një zbrazje higjenike dhe më të lehtë me një dorë, për të ndihmuar në minimizimin e reve të pluhurit.
Dizajni kompakt dhe i lehtë siguron që ruajtja dhe mbajtja e vakumit të jetë e lehtë.
Vegla e furçës për shpluhurosje është e vendosur në dorezë, kështu që është gjithmonë gati për t'u përdorur në mobilje, sipërfaqe të sheshta dhe tapiceri.
Sistemi i filtrimit i mbyllur plotësisht kap 99,9% të grimcave të imta të pluhurit - duke përfshirë polenin, qimet e kafshëve shtëpiake dhe marimangat e pluhurit - për ata që vuajnë nga alergjitë dhe këdo që kërkon një nivel më të lartë higjiene. Niveli i filtrimit është i barabartë me HEPA 13**.