Fshesë me korrent SamsungFS0728
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Fshesë me korrent SamsungFS0728

Available:Në gjëndje
10,990 Lek
Image
Secure

Fshesë me korrent SamsungFS0728

 • Një prodhim mjaft i mirë dhe cilësor i një prej nga kompanive më të njohura dhe më të sukseshme botërore "Samsung", sjell për ju një fshesë të fuqishme dhe të aftë për të pastruar dhe grimcat me të thella që shpesh herë zor se kapen. 
 • Fshese me korrent SamsungFS0728 e ndan dhomëzën normale të pluhurit në dy pjesë, duke ofruar pastrim të përmirësuar dhe fuqi që zgjat më shumë.
 • Zbrazja e koshit pas fshirjes mund të jetë pjesa më pak e këndshme e pastrimit tuaj. Por jo me koshat e pluhurit të fshesë me korrent SamsungFS0728 ju nevojiten vetëm tre hapa të thjeshtë për të përfunduar punën. Thjesht shtypni një buton, nxirrni koshin e pluhurit dhe derdheni me një të rrotulluar të thjeshtë.
 • Fshesë me korrent SamsungFS0728 përdor filtra HEPA për të garantuar daljen më të pastër të mundshme të ajrit kur fshini me fshesë. Duke kapur mikro-grimcat e tilla si pluhuri dhe substancat e tjera alergjike si poleni dhe myku, filtrat HEPA ofrojnë një mjedis shumë më të pastër dhe më të shëndetshëm. 
 • Fshesë me korrent SamsungFS0728 është prodhuar për tju ndihmuar dhe për tjua bërë më të lehtë pastrimin e shtëpisë.


Informacione Teknike 

Model

Samsung

Kategoria

Fshese dore

Lloji i depozites se pluhurit

Gote

Fuqia

1.600 W

Kapaciteti i depozites

1.3 L

Lloji i filtrave

HEPA

Mbledhje e kordonit

PO

Rezervuar i levizsshem

PO

Funksion larje

JO

Garancia

2 vite

 

Permasat

Gjatesia

280 mm

Lartesi

238 mm

Thellesi

395 mm

Pesha 

4.2 kg


Fshesë me korrent SamsungFS0728

 • Një prodhim mjaft i mirë dhe cilësor i një prej nga kompanive më të njohura dhe më të sukseshme botërore "Samsung", sjell për ju një fshesë të fuqishme dhe të aftë për të pastruar dhe grimcat me të thella që shpesh herë zor se kapen. 
 • Fshese me korrent SamsungFS0728 e ndan dhomëzën normale të pluhurit në dy pjesë, duke ofruar pastrim të përmirësuar dhe fuqi që zgjat më shumë.
 • Zbrazja e koshit pas fshirjes mund të jetë pjesa më pak e këndshme e pastrimit tuaj. Por jo me koshat e pluhurit të fshesë me korrent SamsungFS0728 ju nevojiten vetëm tre hapa të thjeshtë për të përfunduar punën. Thjesht shtypni një buton, nxirrni koshin e pluhurit dhe derdheni me një të rrotulluar të thjeshtë.
 • Fshesë me korrent SamsungFS0728 përdor filtra HEPA për të garantuar daljen më të pastër të mundshme të ajrit kur fshini me fshesë. Duke kapur mikro-grimcat e tilla si pluhuri dhe substancat e tjera alergjike si poleni dhe myku, filtrat HEPA ofrojnë një mjedis shumë më të pastër dhe më të shëndetshëm. 
 • Fshesë me korrent SamsungFS0728 është prodhuar për tju ndihmuar dhe për tjua bërë më të lehtë pastrimin e shtëpisë.


Informacione Teknike 

Model

Samsung

Kategoria

Fshese dore

Lloji i depozites se pluhurit

Gote

Fuqia

1.600 W

Kapaciteti i depozites

1.3 L

Lloji i filtrave

HEPA

Mbledhje e kordonit

PO

Rezervuar i levizsshem

PO

Funksion larje

JO

Garancia

2 vite

 

Permasat

Gjatesia

280 mm

Lartesi

238 mm

Thellesi

395 mm

Pesha 

4.2 kg