FSHESE KORENTI ME AVULL ARIETE
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FSHESE KORENTI ME AVULL ARIETE

Available:Në gjëndje
7,990 Lek 11,900 Lek
Image
Secure

FSHESE KORENTI ME AVULL ARIETE 4164

 • Steam Mop 10 in 1 është pastrues me avull i lehtë dhe i gjithanshëm që shndërrohet në një gjenerator praktik shumëfunksional avulli ideal për pastrimin e thellë dhe higjienën e ambienteve shtëpiake, sepse favorizon eliminimin e mikrobeve dhe baktereve nga sipërfaqet e shtëpisë pa pasur nevojë për detergjentë . 
 • Vetëm me fuqinë e avullit me temperaturë të lartë , Steam Mop 10 në 1 është efektiv në pastrimin e plotë të çdo cepi të shtëpisë: dezinfekton dyshemetë dhe qilimat, largon papastërtitë dhe yndyrat e forta nga pllakat , pastron në mënyrë të përsosur pajisjet sanitare, rikthen nyjet midis pllakave. 
 • Avulli gjithashtu dezinfekton dhe freskon pëlhurat dhe divanet,eliminimi i aromave të këqija. 
 • Fshese korenti me avull Ariete është gati në sekonda dhe gjeneron avull të vazhdueshëm dhe konstant për rreth 18 minuta . 
 • Rezervuari i lëvizshëm është i lehtë për t'u rimbushur nën rubinet. Produkti nuk është thjesht një pastrues me avull, por falë aksesorëve të furnizuar, ai shndërrohet në 10 pastrues të ndryshëm me avull . 
 • Fshese korenti me avull Ariete vjen me 2 copa mikrofibrash, aksesor tapeti, grykë 90°, furçë për nyje, grykë të çara, kruese, furçë pëlhure me leckë, pastrues dritaresh, furçë të rrumbullakët të madhe dhe të vogël.

Informcione teknike

Marka

Ariete

Kodi

4164

Fuqia

1500 W Efikasitet i lartë

Drita treguese ON/OFF

PO

Buton i avullit ne doreze

PO

Lloji

-

Depozita

E lëvizshme, 350 cc

Filtri HEPA hipoalergjik, I larë

-

Pjerresia e kokes

180'

Aksesorë

2 pëlhura mikrofibrash, aksesor tapeti, hinkë, filxhan matëse, grykë 90°, furçë për nyje, grykë e çarë, kruese, furçë pëlhure me leckë, pastrues dritaresh, furçë e rrumbullakët e madhe dhe e vogël

Funksion larjeje

-

Ndarja e aksesorëve

-

Garancia

2 vite

 

Permasat 

 

Gjatesia

28 cm

Gjeresia

29 cm

Lartesia

120 cm

FSHESE KORENTI ME AVULL ARIETE 4164

 • Steam Mop 10 in 1 është pastrues me avull i lehtë dhe i gjithanshëm që shndërrohet në një gjenerator praktik shumëfunksional avulli ideal për pastrimin e thellë dhe higjienën e ambienteve shtëpiake, sepse favorizon eliminimin e mikrobeve dhe baktereve nga sipërfaqet e shtëpisë pa pasur nevojë për detergjentë . 
 • Vetëm me fuqinë e avullit me temperaturë të lartë , Steam Mop 10 në 1 është efektiv në pastrimin e plotë të çdo cepi të shtëpisë: dezinfekton dyshemetë dhe qilimat, largon papastërtitë dhe yndyrat e forta nga pllakat , pastron në mënyrë të përsosur pajisjet sanitare, rikthen nyjet midis pllakave. 
 • Avulli gjithashtu dezinfekton dhe freskon pëlhurat dhe divanet,eliminimi i aromave të këqija. 
 • Fshese korenti me avull Ariete është gati në sekonda dhe gjeneron avull të vazhdueshëm dhe konstant për rreth 18 minuta . 
 • Rezervuari i lëvizshëm është i lehtë për t'u rimbushur nën rubinet. Produkti nuk është thjesht një pastrues me avull, por falë aksesorëve të furnizuar, ai shndërrohet në 10 pastrues të ndryshëm me avull . 
 • Fshese korenti me avull Ariete vjen me 2 copa mikrofibrash, aksesor tapeti, grykë 90°, furçë për nyje, grykë të çara, kruese, furçë pëlhure me leckë, pastrues dritaresh, furçë të rrumbullakët të madhe dhe të vogël.

Informcione teknike

Marka

Ariete

Kodi

4164

Fuqia

1500 W Efikasitet i lartë

Drita treguese ON/OFF

PO

Buton i avullit ne doreze

PO

Lloji

-

Depozita

E lëvizshme, 350 cc

Filtri HEPA hipoalergjik, I larë

-

Pjerresia e kokes

180'

Aksesorë

2 pëlhura mikrofibrash, aksesor tapeti, hinkë, filxhan matëse, grykë 90°, furçë për nyje, grykë e çarë, kruese, furçë pëlhure me leckë, pastrues dritaresh, furçë e rrumbullakët e madhe dhe e vogël

Funksion larjeje

-

Ndarja e aksesorëve

-

Garancia

2 vite

 

Permasat 

 

Gjatesia

28 cm

Gjeresia

29 cm

Lartesia

120 cm