Fshesë korrenti Elektreolux
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Fshesë korrenti Elektreolux

Available:Në gjëndje
17,990 Lek
Image
Secure
Fshesë korrenti e krijuar për tjua bërë pastrimin e shtëpisë më të lehtë dhe të shpejtë.
I krijuar me delikatesë dhe kujdesin maksimal për tju garantuar ju cilësi dhe rezistencë.
Fuqia motorrike dhe thithëse e tij bëjnë të mundur që efikasiteti i pastrimit të jetë në perfeksjon. I lehtë në mbajtje dhe në përdorim
Mund të pastroni si dyshemetë, parketet, rrugicat apo dhe tapetet e shtëpisë suaj
Jepini mundësi vetes për një pastrim më të lehtë dhe pa lodhje me anë të kësaj fshese.

Informacione teknike
Niveli i zhurmës (dB (A)) - (IEC 60704-3): 80 db (A)
Rrjedhja maksimale e ajrit (l / s): 30
Fuqia minimale e motorit (W): 650
Fuqia maksimale e motorit (W): 750
Gjerësia (mm): 416
Thellësia (mm): 287
Fshesë korrenti e krijuar për tjua bërë pastrimin e shtëpisë më të lehtë dhe të shpejtë.
I krijuar me delikatesë dhe kujdesin maksimal për tju garantuar ju cilësi dhe rezistencë.
Fuqia motorrike dhe thithëse e tij bëjnë të mundur që efikasiteti i pastrimit të jetë në perfeksjon. I lehtë në mbajtje dhe në përdorim
Mund të pastroni si dyshemetë, parketet, rrugicat apo dhe tapetet e shtëpisë suaj
Jepini mundësi vetes për një pastrim më të lehtë dhe pa lodhje me anë të kësaj fshese.

Informacione teknike
Niveli i zhurmës (dB (A)) - (IEC 60704-3): 80 db (A)
Rrjedhja maksimale e ajrit (l / s): 30
Fuqia minimale e motorit (W): 650
Fuqia maksimale e motorit (W): 750
Gjerësia (mm): 416
Thellësia (mm): 287