Fshesë Korrenti Electrolux EERC72IW
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Fshesë Korrenti Electrolux EERC72IW

Available:Në gjëndje
19,990 Lek
Image
Secure

Fshesë elektrike pa kabllo në ngjyrë të bardhë. Fshesa me korrent Electrolux EERC72IW garanton cilësinë dhe funksionalitetin e dy produkteve në një: Mund ta përdorni si një fshesë për pastrimin e dyshemesë tapeteve rrugicave ose si një fshesë me korrent portative për pastrimin e divaneve, komodinave, rafteve, me një kohëzgjatje përdorimi prej 35 minutash. Ai është i pajisur me një furçë ekstra fleksibël të motorizuar 180° dhe drita LED të përparme.

Marka: Electrolux
Fuqia: 17 V
Kohëzgjatja e përdorimit: 30 min
Fshesë Dore: Po
Me bateri: Po
Bateria: Litium
Garancia: Dy vite

Fshesë elektrike pa kabllo në ngjyrë të bardhë. Fshesa me korrent Electrolux EERC72IW garanton cilësinë dhe funksionalitetin e dy produkteve në një: Mund ta përdorni si një fshesë për pastrimin e dyshemesë tapeteve rrugicave ose si një fshesë me korrent portative për pastrimin e divaneve, komodinave, rafteve, me një kohëzgjatje përdorimi prej 35 minutash. Ai është i pajisur me një furçë ekstra fleksibël të motorizuar 180° dhe drita LED të përparme.

Marka: Electrolux
Fuqia: 17 V
Kohëzgjatja e përdorimit: 30 min
Fshesë Dore: Po
Me bateri: Po
Bateria: Litium
Garancia: Dy vite