Fshesë Korrenti Electrolux EUEL72LGM
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Fshesë Korrenti Electrolux EUEL72LGM

Available:Në gjëndje
13,000 Lek
Image
Secure
Fshesa me korrent Electrolux EUEL72LGM është e rehatshme dhe e gjithanshme. Garanton pastrim maksimal dhe cilësi të lartë. Është e pajisur me një furçë të aftë në e shumë sipërfaqeve të ndryshme si për dysheme dhe qilima,  parketi. Fshesa ka të përfshirë në paketim kompletin e plotë të aksesorëve të Sistemit FlexPro.

Informacione teknike|
Kategoria: Fshesë me korrent
Lloji: Pa magazinë/mbajtëse/çantë
Kapaciteti: 1.50 l
Furnizimi : Me prizë
Zhurmë: 80 dB
Fuqia: 550 W/a
Klasa energjike: A
Fshesa me korrent Electrolux EUEL72LGM është e rehatshme dhe e gjithanshme. Garanton pastrim maksimal dhe cilësi të lartë. Është e pajisur me një furçë të aftë në e shumë sipërfaqeve të ndryshme si për dysheme dhe qilima,  parketi. Fshesa ka të përfshirë në paketim kompletin e plotë të aksesorëve të Sistemit FlexPro.

Informacione teknike|
Kategoria: Fshesë me korrent
Lloji: Pa magazinë/mbajtëse/çantë
Kapaciteti: 1.50 l
Furnizimi : Me prizë
Zhurmë: 80 dB
Fuqia: 550 W/a
Klasa energjike: A