Fshesë Fuego XD4514Q
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Fshesë Fuego XD4514Q

Available:Në gjëndje
8,390 Lek
Image
Secure
Fshesë Fuego XD4514Q
 • Fshesë me korrent e firmës Fuego.
 • Teknologjia e përdorur në krijimin e kësaj Fshesë Fuego XD4514Q
   është mjaftë e mirë.  Garanton efikasitetin maksimal dhe cilësinë e duhur në pastrimin e shtëpisë suaj. 
  • Motorri dhe cilësia e bën të aftë për të pasur një fuqi thithëse të jashtëzakonshme.
  • Fshesë Fuego XD4514Q është e lehtë në përdorim. Një produkt i nevojshëm për ta lënë pas atë lodhje të tepërt nga pastrimi i shtëpisë me fshesë klasike.

  Informacione Teknike 

  Model

  Fuego

  Kategoria

  Fshese me korent

  Lloji i filtrit

  Hepa

  Fuqia

  1.600 W

  Kapaciteti i depozites

  3.5 L

  Fuqia thithese

  220 W

  Mbledhje e kordonit

  PO

  Funksion larje

  JO

  Garancia

  2 vite

   

  Permasat

  Gjatesia

   

  Lartesi


  Thellesi


  Pesha 


     Fshesë Fuego XD4514Q
  • Fshesë me korrent e firmës Fuego.
  • Teknologjia e përdorur në krijimin e kësaj Fshesë Fuego XD4514Q
    është mjaftë e mirë.  Garanton efikasitetin maksimal dhe cilësinë e duhur në pastrimin e shtëpisë suaj. 
   • Motorri dhe cilësia e bën të aftë për të pasur një fuqi thithëse të jashtëzakonshme.
   • Fshesë Fuego XD4514Q është e lehtë në përdorim. Një produkt i nevojshëm për ta lënë pas atë lodhje të tepërt nga pastrimi i shtëpisë me fshesë klasike.

   Informacione Teknike 

   Model

   Fuego

   Kategoria

   Fshese me korent

   Lloji i filtrit

   Hepa

   Fuqia

   1.600 W

   Kapaciteti i depozites

   3.5 L

   Fuqia thithese

   220 W

   Mbledhje e kordonit

   PO

   Funksion larje

   JO

   Garancia

   2 vite

    

   Permasat

   Gjatesia

    

   Lartesi


   Thellesi


   Pesha