Fshese Elektrolux


Cmimi:
Sale priceLek 29,990

Përshkrimi i produktit

Teknologjia SmartMode Rregullimi automatik i energjisë midis dyshemeve dhe qilimave
Sistemi PureSound Zhurmë e shkëlqyeshme në të gjitha katet. Kombinimi inovativ i motorit, sistemit të mbyllur dhe furçës siguron pastrim të qetë në të gjitha katet.
Furça OneGo Power Clean për performancë të shkëlqyeshme të thithjes në të gjitha katet
s

You may also like

Recently viewed