FSHESE DORE PHILIPS FC6150/01
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FSHESE DORE PHILIPS FC6150/01

Available:Në gjëndje
8,790 Lek
Image
Secure

FSHESE DORE PHILIPS FC6150/01

 • FSHESE DORE PHILIPS FC6150/01, produkt i një prej firmave më të mira dhe të njohura botërisht "Philips".
 • Fshesa e dorës me korrent siguron pastrim të gjithanshëm kudo ku ju nevojitet.
 • FSHESE DORE PHILIPS FC6150/01 është e lehtë, e përshtatshme dhe e përsosur për pastrim të shpejtë në shtëpinë tuaj. Gjithashtu i shkëlqyeshëm për pastrimin e ambienteve të brendshme të makinave.
 • SiguronI cilësinë maksimale të pastrimit dhe rehatinë që ju nevojitet me FSHESE DORE PHILIPS FC6150/01.

nformacione Teknike 

Modeli:

PHILIPS

Kategoria:

Fshese dore

Kodi:

FC6150/01

Fuqia e motorrit (Watt):

3.6 V

Kapaciteti i depozites (Litra):

0.5 L

Pesha (kg): 1 Kg

Lloji i depozites se pluhurit:

Gote

Tipi i filtrit: I zakonshem

Funksion Larje:

JO

Mbledhja e kordonit:

JO

Garancia:

2 vite

FSHESE DORE PHILIPS FC6150/01

 • FSHESE DORE PHILIPS FC6150/01, produkt i një prej firmave më të mira dhe të njohura botërisht "Philips".
 • Fshesa e dorës me korrent siguron pastrim të gjithanshëm kudo ku ju nevojitet.
 • FSHESE DORE PHILIPS FC6150/01 është e lehtë, e përshtatshme dhe e përsosur për pastrim të shpejtë në shtëpinë tuaj. Gjithashtu i shkëlqyeshëm për pastrimin e ambienteve të brendshme të makinave.
 • SiguronI cilësinë maksimale të pastrimit dhe rehatinë që ju nevojitet me FSHESE DORE PHILIPS FC6150/01.

nformacione Teknike 

Modeli:

PHILIPS

Kategoria:

Fshese dore

Kodi:

FC6150/01

Fuqia e motorrit (Watt):

3.6 V

Kapaciteti i depozites (Litra):

0.5 L

Pesha (kg): 1 Kg

Lloji i depozites se pluhurit:

Gote

Tipi i filtrit: I zakonshem

Funksion Larje:

JO

Mbledhja e kordonit:

JO

Garancia:

2 vite