Fshesë Dore Rowenta
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Fshesë Dore Rowenta

Available:Në gjëndje
7,290 Lek
Image
Secure
Fshesë dore korrenti, e markës Rowenta.
E pështatshme për të pastruar sipërfaqe të vogla.
Mjaft praktik dhe i thjeshtë në përdorim.
Cilësia e produktit është e garantuar dhe ju mund të pastroni me lehtësi dhe me një efikasitet të lartë.
Mund të përdoret deri në 10 minuta me një karikim të plotë.
Me depozitë plastikë për mbledhjen e pluhurave.

Informacione teknike

Fuqia e motorrit (Watt): 3.6 V
Fuqia e thithjes (Watt): -
Tipi i filtrit: I Zakonshëm
Gjatësia e kordonit (m): Pa kordon 
Kohëzgjatja e punës: 10min
Funksion larje: JO
Mbledhje e kordonit:  JO
Ngjyra: Vishnje
Pesha (kg):  1.2
Fuqia thithëse:  -
Garancia e produktit: 24 muaj
Ean Code:  095205111453
MARKA:  ROWENTA
Lloji i depozitës së pluhurit:  Depozitë plastike
Kapaciteti i depozitës (Litra): 0.35

Fshesë dore korrenti, e markës Rowenta. E pështatshme për të pastruar sipërfaqe të vogla. Mjaft praktik dhe i thjeshtë në përdorim.
Cilësia e produktit është e garantuar dhe ju mund të pastroni me lehtësi dhe me një efikasitet të lartë.
Mund të përdoret deri në 10 minuta me një karikim të plotë. Me depozitë plastikë për mbledhjen e pluhurave.
Informacione teknike

Fuqia e motorrit (Watt): 3.6 V
Fuqia e thithjes (Watt): -
Tipi i filtrit: I Zakonshëm
Gjatësia e kordonit (m): Pa kordon 
Kohëzgjatja e punës: 10min
Funksion larje: JO
Mbledhje e kordonit:  JO
Ngjyra: Vishnje
Pesha (kg):  1.2
Fuqia thithëse:  -
Garancia e produktit: 24 muaj
Ean Code:  095205111453
MARKA:  ROWENTA
Lloji i depozitës së pluhurit:  Depozitë plastike
Kapaciteti i depozitës (Litra): 0.35