FSHESE DORE BOSCH BHN14N
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FSHESE DORE BOSCH BHN14N

Available:Në gjëndje
10,990 Lek
Image
Secure

FSHESE DORE BOSCH BHN14N

 • FSHESE DORE BOSCH BHN14N me korrent dhe karikim siguron pastrim të gjithanshëm kudo ku ju nevojitet.
 • Pajisja është e lehtë, e përshtatshme dhe e përsosur për pastrim të shpejtë në shtëpinë tuaj.
 • Gjithashtu FSHESE DORE BOSCH BHN14N është i shkëlqyeshëm për pastrimin e ambienteve të brendshme të makinave.
 • Sistemi High Airflow ndan në mënyrë efektive pluhurin dhe në kombinim me filtrin e trefishtë siguron performancë afatgjatë të pastrimit.
 • Përdorim pa kabllo, për pastrim të shpejtë edhe në makinë.
 • SiguronI cilësinë maksimale të pastrimit dhe rehatinë që ju nevojitet me FSHESE DORE BOSCH BHN14N.

nformacione Teknike

Model

BOSCH

Kategoria

Fshese dore

Kodi

BHN14N

Fuqia e motorrit (Watt)

14.4 V

Lloji i depozites se pluhurit

Plastike

Pesha (kg)

1.2 kg

Filter qe lahet

PO

Funksion larje

JO

Garancia

2 vite

 

 

 


FSHESE DORE BOSCH BHN14N

 • FSHESE DORE BOSCH BHN14N me korrent dhe karikim siguron pastrim të gjithanshëm kudo ku ju nevojitet.
 • Pajisja është e lehtë, e përshtatshme dhe e përsosur për pastrim të shpejtë në shtëpinë tuaj.
 • Gjithashtu FSHESE DORE BOSCH BHN14N është i shkëlqyeshëm për pastrimin e ambienteve të brendshme të makinave.
 • Sistemi High Airflow ndan në mënyrë efektive pluhurin dhe në kombinim me filtrin e trefishtë siguron performancë afatgjatë të pastrimit.
 • Përdorim pa kabllo, për pastrim të shpejtë edhe në makinë.
 • SiguronI cilësinë maksimale të pastrimit dhe rehatinë që ju nevojitet me FSHESE DORE BOSCH BHN14N.

nformacione Teknike

Model

BOSCH

Kategoria

Fshese dore

Kodi

BHN14N

Fuqia e motorrit (Watt)

14.4 V

Lloji i depozites se pluhurit

Plastike

Pesha (kg)

1.2 kg

Filter qe lahet

PO

Funksion larje

JO

Garancia

2 vite