FRIGORIFER SMARTFROST LIEBHERR CUEL 3331
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FRIGORIFER SMARTFROST LIEBHERR CUEL 3331

Available:Në gjëndje
49,990 Lek 65,990 Lek
Image
Secure
FRIGORIFER SMARTFROST LIEBHERR CUEL333
 • SmartFrost Krahasuar me ngrirësit e tjerë statikë, teknologjia SmartFrost e Liebherr e ngrin ushqimin më shpejt dhe redukton grumbullimin e akullit, duke e bërë shkrirjen më të thjeshtë dhe më të shpejtë. Ai gjithashtu siguron një zonë magazinimi më fleksibël me kapacitet më të madh dhe konsum të përmirësuar të energjisë për kosto më të ulëta të funksionimit.
 • Raft shishe :Rafti i shisheve është një zgjidhje për ruajtjen e pijeve që është sa praktike dhe e këndshme për syrin. Këtu shishet mund të ruhen në një hapësirë ​​kompakte.
 • FrostSafe : Me FrostSafe, sirtarët tepër të lartë dhe të lëvizshëm mbyllen gjithandej. Kjo do të thotë që i ftohti nuk mund të shpërndahet kaq shpejt kur hapet pajisja. Pjesa e përparme transparente e ndarjeve garanton një pasqyrë optimale të artikujve të ngrirë.
 • VarioSpace : Të gjithë ngrirësit me NoFrost dhe SmartFrost kanë sirtarë dhe rafte xhami të ndërmjetëm poshtë tyre, të cilët mund të hiqen lehtësisht. Kjo rezulton në VarioSpace – sistemi praktik për hapësirën shtesë të magazinimit, në mënyrë që hapësira të krijohet shpejt edhe për ushqimet më të mëdha të ngrira.
 • Kosha transparente perimesh : Koshat transparentë të perimeve ofrojnë hapësirë ​​të bollshme për ruajtjen e organizuar të frutave dhe perimeve. Përveç kësaj, ato janë të lehta për t'u pastruar.
 • Mentesha të kthyeshme të dyerve : Pajisjet janë të pajisura nga fabrika me menteshat e dyerve në të djathtë. Mentesha të kthyeshme të derës lejojnë përdorimin optimal të pajisjes kudo që ndodhet.

Informacione teknike

Marka

LIEBHERR 

Modeli

CUEL 3331

Lloji i produktit

Ngrires i poshtem

Lloji i ftohjes

Smart frost

Kapaciteti total

296 l

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

PO

Paneli i kontrollit

Elektronik

Opsione Ekstra

Smart Diagnosis

Klasi i energjise

F

Mbrojtja e ushqimeve

BioShield

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

84-212 l

Kompresori

I thjeshte

Niveli i zhurmes (dBa)

39 dBA

Tipi i vendosjes

Qendrim i lire

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

Celik / Argjend

Garancia normale

2 vjet

 

Permasat

Gjeresia

55 cm

Lartesia

181.2 cm

Thellesia

63 cm

 

FRIGORIFER SMARTFROST LIEBHERR CUEL333
 • SmartFrost Krahasuar me ngrirësit e tjerë statikë, teknologjia SmartFrost e Liebherr e ngrin ushqimin më shpejt dhe redukton grumbullimin e akullit, duke e bërë shkrirjen më të thjeshtë dhe më të shpejtë. Ai gjithashtu siguron një zonë magazinimi më fleksibël me kapacitet më të madh dhe konsum të përmirësuar të energjisë për kosto më të ulëta të funksionimit.
 • Raft shishe :Rafti i shisheve është një zgjidhje për ruajtjen e pijeve që është sa praktike dhe e këndshme për syrin. Këtu shishet mund të ruhen në një hapësirë ​​kompakte.
 • FrostSafe : Me FrostSafe, sirtarët tepër të lartë dhe të lëvizshëm mbyllen gjithandej. Kjo do të thotë që i ftohti nuk mund të shpërndahet kaq shpejt kur hapet pajisja. Pjesa e përparme transparente e ndarjeve garanton një pasqyrë optimale të artikujve të ngrirë.
 • VarioSpace : Të gjithë ngrirësit me NoFrost dhe SmartFrost kanë sirtarë dhe rafte xhami të ndërmjetëm poshtë tyre, të cilët mund të hiqen lehtësisht. Kjo rezulton në VarioSpace – sistemi praktik për hapësirën shtesë të magazinimit, në mënyrë që hapësira të krijohet shpejt edhe për ushqimet më të mëdha të ngrira.
 • Kosha transparente perimesh : Koshat transparentë të perimeve ofrojnë hapësirë ​​të bollshme për ruajtjen e organizuar të frutave dhe perimeve. Përveç kësaj, ato janë të lehta për t'u pastruar.
 • Mentesha të kthyeshme të dyerve : Pajisjet janë të pajisura nga fabrika me menteshat e dyerve në të djathtë. Mentesha të kthyeshme të derës lejojnë përdorimin optimal të pajisjes kudo që ndodhet.

Informacione teknike

Marka

LIEBHERR 

Modeli

CUEL 3331

Lloji i produktit

Ngrires i poshtem

Lloji i ftohjes

Smart frost

Kapaciteti total

296 l

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

PO

Paneli i kontrollit

Elektronik

Opsione Ekstra

Smart Diagnosis

Klasi i energjise

F

Mbrojtja e ushqimeve

BioShield

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

84-212 l

Kompresori

I thjeshte

Niveli i zhurmes (dBa)

39 dBA

Tipi i vendosjes

Qendrim i lire

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

Celik / Argjend

Garancia normale

2 vjet

 

Permasat

Gjeresia

55 cm

Lartesia

181.2 cm

Thellesia

63 cm