Frigorifer side by side midea
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Frigorifer side by side midea

Available:Në gjëndje
149,990 Lek
Image
Secure
Ngjyra e produktit: Çelik inox
Dizajni: dera amerikane
Ekran i integruar: Po
Lloji i ekranit: LCD
Materiali i guaskës: Çelik inox
Materiali i raftit: Qelq
Performanca
Kapaciteti total neto: 527 L
Klasa e klimës: SN-T
Emetimi akustik: 43 dB
Kapaciteti total bruto: 602 L
Frigorifer
Kapaciteti neto i frigoriferit: 344 L
Jo Frost (frigorifer): Po
Numri i rafteve të frigoriferëve: 4
Numri i sirtarëve të perimeve: 2
Kapaciteti bruto i frigoriferit: 347 L
Ballkone frigoriferike: 5
Mbajtësi i vezëve: Po
Mbajtësi i shishes: Po
Ngrirje
Kapaciteti neto i ngrirjes: 169 L
Pozicioni i ngrirjes: Pozicionuar anash
Kapaciteti i ngrirjes: 10 kg / 24h
Autonomia pa energji elektrike: 7 orë
Numri i rafteve të ngrirjes: 6
Kapaciteti i ngrirjes bruto: 225 L
Drita e ngrirjes së brendshme: Po
Ballkone frigoriferike: 5
Rrotat: Po
Klasa e efiçiencës së energjisë: A +
Ngarkesa e lidhjes: 130W
Tensioni i hyrjes AC: 220 - 240
Përmasat dhe pesha
Gjerësia: 895 mm
Thellësia: 745 mm
Lartësia: 1788 mm
Pesha: 99 kg
Gjerësia e paketimit: 963 mm
Thellësia e paketimit: 778 mm
Lartësia e paketimit: 1855 mm
Pesha përfshirë paketimin: 109 kg
Ngjyra e produktit: Çelik inox
Dizajni: dera amerikane
Ekran i integruar: Po
Lloji i ekranit: LCD
Materiali i guaskës: Çelik inox
Materiali i raftit: Qelq
Performanca
Kapaciteti total neto: 527 L
Klasa e klimës: SN-T
Emetimi akustik: 43 dB
Kapaciteti total bruto: 602 L
Frigorifer
Kapaciteti neto i frigoriferit: 344 L
Jo Frost (frigorifer): Po
Numri i rafteve të frigoriferëve: 4
Numri i sirtarëve të perimeve: 2
Kapaciteti bruto i frigoriferit: 347 L
Ballkone frigoriferike: 5
Mbajtësi i vezëve: Po
Mbajtësi i shishes: Po
Ngrirje
Kapaciteti neto i ngrirjes: 169 L
Pozicioni i ngrirjes: Pozicionuar anash
Kapaciteti i ngrirjes: 10 kg / 24h
Autonomia pa energji elektrike: 7 orë
Numri i rafteve të ngrirjes: 6
Kapaciteti i ngrirjes bruto: 225 L
Drita e ngrirjes së brendshme: Po
Ballkone frigoriferike: 5
Rrotat: Po
Klasa e efiçiencës së energjisë: A +
Ngarkesa e lidhjes: 130W
Tensioni i hyrjes AC: 220 - 240
Përmasat dhe pesha
Gjerësia: 895 mm
Thellësia: 745 mm
Lartësia: 1788 mm
Pesha: 99 kg
Gjerësia e paketimit: 963 mm
Thellësia e paketimit: 778 mm
Lartësia e paketimit: 1855 mm
Pesha përfshirë paketimin: 109 kg