FRIGORIFER SAMSUNG NOFROST RB3VRS150SA/EF
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FRIGORIFER SAMSUNG NOFROST RB3VRS150SA/EF

Available:Në gjëndje
57,990 Lek
Image
Secure

 FRIGORIFER SAMSUNG NOFROST RB3VRS150SA/EF

 • FTOHJE NGA TË GJITHA ANËT - Sigurohuni që i gjithë ushqimi juaj të ftohet siç duhet, kudo që të ndodhet. Sistemi i ftohjes nga të gjitha anët e ftoh çdo ndarje në mënyrë të njëtrajtshme nga qoshja në qoshe. Ai kontrollon vazhdimisht temperaturën dhe qarkullon ajrin e ftohtë përmes vrimave të ajrimit të vendosura në vende strategjike. 
 • DYER QË U NDËRROHET ANA E HAPJES - Zgjidhni drejtimin nga do të hapet frigoriferi dhe ngrirësi me dyert që u ndërrohet ana e hapjes. Kjo do të thotë se është gjithmonë ideale për strukturën e preferuar të kuzhinës suaj. 
 • XHAM I TEMPERUAR - Ruani artikuj të rëndë, si shalqinj ose kunguj, në mënyrë shumë më praktike dhe të sigurt, pavarësisht se sa peshojnë. Raftet me xham të temperuar janë projektuar dhe testuar për t'u rezistuar peshave të mëdha deri në 100 kg.
 • ÇELËSI I KONTROLLIT TË LAGËSHTIRËS - Ruan freskinë dhe shijen e ushqimit për një kohë më të gjatë. Çelësi i kontrollit të lagështirës ju lejon të rregulloni lagështirën në sirtar thjesht duke hapur ose mbyllur një grilë ajrimi. 
 • RAFT I RREGULLUESHËM - Shfytëzojeni sa më shumë hapësirën e ruajtjes dhe arrini me shpejtësi ushqimet dhe pijet tuaja të preferuara. 

Informacione teknike

Marka

SAMSUNG

Modeli

RB3VRS150SA/EF

Lloji i produktit

Me ajer

Lloji i ftohjes

No Frost

Kapaciteti total

317 L

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

PO

Paneli i kontrollit

Elektronik

Opsione Ekstra

No Frost

Klasi i energjise

F

Mbrojtja e ushqimeve

-

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

89 / 228 L 

Kompresori

I thjeshte

Niveli i zhurmes (dBa)

39 dBA

Tipi i vendosjes

Qendrim i lire

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

Gri

Garancia normale

5 vjet

 

Permasat

Gjeresia

59 cm

Lartesia

186 cm

Thellesia

60 cm

 

 FRIGORIFER SAMSUNG NOFROST RB3VRS150SA/EF

 • FTOHJE NGA TË GJITHA ANËT - Sigurohuni që i gjithë ushqimi juaj të ftohet siç duhet, kudo që të ndodhet. Sistemi i ftohjes nga të gjitha anët e ftoh çdo ndarje në mënyrë të njëtrajtshme nga qoshja në qoshe. Ai kontrollon vazhdimisht temperaturën dhe qarkullon ajrin e ftohtë përmes vrimave të ajrimit të vendosura në vende strategjike. 
 • DYER QË U NDËRROHET ANA E HAPJES - Zgjidhni drejtimin nga do të hapet frigoriferi dhe ngrirësi me dyert që u ndërrohet ana e hapjes. Kjo do të thotë se është gjithmonë ideale për strukturën e preferuar të kuzhinës suaj. 
 • XHAM I TEMPERUAR - Ruani artikuj të rëndë, si shalqinj ose kunguj, në mënyrë shumë më praktike dhe të sigurt, pavarësisht se sa peshojnë. Raftet me xham të temperuar janë projektuar dhe testuar për t'u rezistuar peshave të mëdha deri në 100 kg.
 • ÇELËSI I KONTROLLIT TË LAGËSHTIRËS - Ruan freskinë dhe shijen e ushqimit për një kohë më të gjatë. Çelësi i kontrollit të lagështirës ju lejon të rregulloni lagështirën në sirtar thjesht duke hapur ose mbyllur një grilë ajrimi. 
 • RAFT I RREGULLUESHËM - Shfytëzojeni sa më shumë hapësirën e ruajtjes dhe arrini me shpejtësi ushqimet dhe pijet tuaja të preferuara. 

Informacione teknike

Marka

SAMSUNG

Modeli

RB3VRS150SA/EF

Lloji i produktit

Me ajer

Lloji i ftohjes

No Frost

Kapaciteti total

317 L

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

PO

Paneli i kontrollit

Elektronik

Opsione Ekstra

No Frost

Klasi i energjise

F

Mbrojtja e ushqimeve

-

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

89 / 228 L 

Kompresori

I thjeshte

Niveli i zhurmes (dBa)

39 dBA

Tipi i vendosjes

Qendrim i lire

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

Gri

Garancia normale

5 vjet

 

Permasat

Gjeresia

59 cm

Lartesia

186 cm

Thellesia

60 cm