FRIGORIFER SAMSUNG NGRIRES I POSHTEM RB34T602FSA/EK
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FRIGORIFER SAMSUNG NGRIRES I POSHTEM RB34T602FSA/EK

Available:Në gjëndje
75,990 Lek
Image
Secure
FRIGORIFER SAMSUNG NGRIRES I POSHTEM RB34T602FSA/EK
 • TEKNOLOGJIA SPACEMAX™ : Ruani më shumë ushqime në frigoriferin ekstra të madh 385 litra* me një dizajn me thellësi standarde 600 mm, që do të gërshetohet në mënyrë të përkryer me kabinetet e kuzhinës. 
 • FTOHJE NGA TË GJITHA ANËT : Ftoh në mënyrë të njëtrajtshme nga qoshja në qoshe Sigurohuni që i gjithë ushqimi juaj të ftohet siç duhet, kudo që të ndodhet. Sistemi i ftohjes nga të gjitha anët e ftoh çdo ndarje në mënyrë të njëtrajtshme nga qoshja në qoshe. 
 • NO FROST : Qëndron pa brymë pa u lodhur dhe pa humbur kohë . Shmangni humbjen e kohës dhe shkrirjen manuale të frigoriferit. Teknologjia No Frost përmirëson qarkullimin e ajrit për të ruajtur një temperaturë konstante, që parandalon akumulimin e akullit. 
 • POWER COOL / POWER FREEZE : Ftohje dhe ngrirje më e shpejtë sipas kërkesës Përfitoni një përvojë të shpejtë ftohjeje. Me një prekje të butonit, Power Cool fryn në mënyrë intensive ajër të ftohtë në frigorifer për të ftohur me shpejtësi ushqimet ose pijet tuaja të preferuara. Power Freeze sjell një fluks të shpejtë me ajër të ftohtë në ngrirës. 
 • DIZAJN I PËRKRYER DHE ELEGANT : Dizajn elegant dhe me harmoni të përkryer. I jep shtëpisë suaj një pamje të përkryer dhe plot stil. Thellësia e tij standarde 600 mm do të gërshetohet plotësisht me kabinetet e kuzhinës suaj. Ka dyer të bukura dhe të sheshta me një Water Dispenser* të integruar dhe kapakun Clean Back. 
 • SKARA DHE RAFTI Ruajtje shumë më fleksibël vere dhe ushqimi Shfrytëzojeni më mirë hapësirën e frigoriferit me raftin multi-funksional të verës. Dizajni i vet më i gjerë nënkupton se mund të ruajë jo vetëm shishe standarde, por edhe shishe vere më të gjera, si shampanja. Një formë më e sheshtë gjithashtu e bën atë edhe më të gjithanshme, sepse mund të mbajë ushqime të tjera, si pica dhe forma vezësh.
 • TEKNOLOGJIA DIGITAL INVERTER : Punon shumë qetë dhe me efikasitet në energji . Përfitoni efikasitet më të madh në energji dhe më pak zhurmë. Digital Inverter Compressor rregullon automatikisht shpejtësinë e tij në përgjigje të kërkesës për ftohje. Prandaj është më i qetë se një bibliotekë, duke prodhuar vetëm 35 dB(B). Gjithashtu është në pajtim me rregulloret e reja të energjisë sepse përdor deri në 50% më pak energji*, duke ju kursyer para.


Informacione teknike

Marka

SAMSUNG

Modeli

RB34T602FSA/EK

Lloji i produktit

Ngrires i poshtem

Lloji i ftohjes

Me ajer

Kapaciteti total

355 L

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

PO

Paneli i kontrollit

Elektronik me prekje

Opsione Ekstra

Rafte per shishe

Klasi i energjise

F

Mbrojtja e ushqimeve

-

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

340 (112/228) Litra 

Kompresori

Digital Inverter

Niveli i zhurmes (dBa)

35 dBA

Tipi i vendosjes

Qendrim i lire

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

Gri

Garancia normale

5 vjet

 

Permasat

Gjeresia

60 cm

Lartesia

185 cm

Thellesia

60 cm

 

FRIGORIFER SAMSUNG NGRIRES I POSHTEM RB34T602FSA/EK
 • TEKNOLOGJIA SPACEMAX™ : Ruani më shumë ushqime në frigoriferin ekstra të madh 385 litra* me një dizajn me thellësi standarde 600 mm, që do të gërshetohet në mënyrë të përkryer me kabinetet e kuzhinës. 
 • FTOHJE NGA TË GJITHA ANËT : Ftoh në mënyrë të njëtrajtshme nga qoshja në qoshe Sigurohuni që i gjithë ushqimi juaj të ftohet siç duhet, kudo që të ndodhet. Sistemi i ftohjes nga të gjitha anët e ftoh çdo ndarje në mënyrë të njëtrajtshme nga qoshja në qoshe. 
 • NO FROST : Qëndron pa brymë pa u lodhur dhe pa humbur kohë . Shmangni humbjen e kohës dhe shkrirjen manuale të frigoriferit. Teknologjia No Frost përmirëson qarkullimin e ajrit për të ruajtur një temperaturë konstante, që parandalon akumulimin e akullit. 
 • POWER COOL / POWER FREEZE : Ftohje dhe ngrirje më e shpejtë sipas kërkesës Përfitoni një përvojë të shpejtë ftohjeje. Me një prekje të butonit, Power Cool fryn në mënyrë intensive ajër të ftohtë në frigorifer për të ftohur me shpejtësi ushqimet ose pijet tuaja të preferuara. Power Freeze sjell një fluks të shpejtë me ajër të ftohtë në ngrirës. 
 • DIZAJN I PËRKRYER DHE ELEGANT : Dizajn elegant dhe me harmoni të përkryer. I jep shtëpisë suaj një pamje të përkryer dhe plot stil. Thellësia e tij standarde 600 mm do të gërshetohet plotësisht me kabinetet e kuzhinës suaj. Ka dyer të bukura dhe të sheshta me një Water Dispenser* të integruar dhe kapakun Clean Back. 
 • SKARA DHE RAFTI Ruajtje shumë më fleksibël vere dhe ushqimi Shfrytëzojeni më mirë hapësirën e frigoriferit me raftin multi-funksional të verës. Dizajni i vet më i gjerë nënkupton se mund të ruajë jo vetëm shishe standarde, por edhe shishe vere më të gjera, si shampanja. Një formë më e sheshtë gjithashtu e bën atë edhe më të gjithanshme, sepse mund të mbajë ushqime të tjera, si pica dhe forma vezësh.
 • TEKNOLOGJIA DIGITAL INVERTER : Punon shumë qetë dhe me efikasitet në energji . Përfitoni efikasitet më të madh në energji dhe më pak zhurmë. Digital Inverter Compressor rregullon automatikisht shpejtësinë e tij në përgjigje të kërkesës për ftohje. Prandaj është më i qetë se një bibliotekë, duke prodhuar vetëm 35 dB(B). Gjithashtu është në pajtim me rregulloret e reja të energjisë sepse përdor deri në 50% më pak energji*, duke ju kursyer para.


Informacione teknike

Marka

SAMSUNG

Modeli

RB34T602FSA/EK

Lloji i produktit

Ngrires i poshtem

Lloji i ftohjes

Me ajer

Kapaciteti total

355 L

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

PO

Paneli i kontrollit

Elektronik me prekje

Opsione Ekstra

Rafte per shishe

Klasi i energjise

F

Mbrojtja e ushqimeve

-

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

340 (112/228) Litra 

Kompresori

Digital Inverter

Niveli i zhurmes (dBa)

35 dBA

Tipi i vendosjes

Qendrim i lire

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

Gri

Garancia normale

5 vjet

 

Permasat

Gjeresia

60 cm

Lartesia

185 cm

Thellesia

60 cm