FRIGORIFER SAMSUNG NGRIRES I POSHTEM RB34T602EB1/EK
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FRIGORIFER SAMSUNG NGRIRES I POSHTEM RB34T602EB1/EK

Available:Në gjëndje
75,990 Lek
Image
Secure
FRIGORIFER SAMSUNG NGRIRES I POSHTEM RB34T602EB1/EK
 • TEKNOLOGJIA SPACEMAX™ : Ruani më shumë ushqime në frigoriferin ekstra të madh 344 litra* me një dizajn me thellësi standarde 595 mm, që do të gërshetohet në mënyrë të përkryer me kabinetet e kuzhinës. 
 • FTOHJE NGA TË GJITHA ANËT : Ftoh në mënyrë të njëtrajtshme nga qoshja në qoshe Sigurohuni që i gjithë ushqimi juaj të ftohet siç duhet, kudo që të ndodhet.
 • NO FROST : Shmangni humbjen e kohës dhe shkrirjen manuale të frigoriferit. Teknologjia No Frost përmirëson qarkullimin e ajrit për të ruajtur një temperaturë konstante, që parandalon akumulimin e akullit. 
 • POWER COOL / POWER FREEZE : Ftohje dhe ngrirje më e shpejtë sipas kërkesës Me një prekje të butonit, Power Cool fryn në mënyrë intensive ajër të ftohtë në frigorifer për të ftohur me shpejtësi ushqimet ose pijet tuaja të preferuara. 
 • DIZAJN I PËRKRYER DHE ELEGANT : Dizajn elegant dhe me harmoni të përkryer. I jep shtëpisë suaj një pamje të përkryer dhe plot stil. Ka dyer të bukura dhe të sheshta me një Water Dispenser* të integruar dhe kapakun Clean Back. 
 • SKARA DHE RAFTI Shfrytëzojeni më mirë hapësirën e frigoriferit me raftin multi-funksional të verës. Dizajni i vet më i gjerë nënkupton se mund të ruajë jo vetëm shishe standarde, por edhe shishe vere më të gjera, si shampanja. 
 • TEKNOLOGJIA DIGITAL INVERTER : Punon shumë qetë dhe me efikasitet në energji . Përfitoni efikasitet më të madh në energji dhe më pak zhurmë. Digital Inverter Compressor rregullon automatikisht shpejtësinë e tij në përgjigje të kërkesës për ftohje. 


Informacione teknike

Marka

SAMSUNG

Modeli

RB34T602FSA/EK

Lloji i produktit

Ngrires i poshtem

Lloji i ftohjes

Ftohje mono/NO FROST

Kapaciteti total

344 L

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

PO

Paneli i kontrollit

Elektronik me prekje

Opsione Ekstra

Rafte per shishe

Klasi i energjise

E

Mbrojtja e ushqimeve

-

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

344 (114/230) Litra 

Kompresori

Digital Inverter

Niveli i zhurmes (dBa)

35 dBA

Tipi i vendosjes

Qendrim i lire

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

e zeze

Garancia normale

2 vjet

 

Permasat

Gjeresia

59.5 cm

Lartesia

185 cm

Thellesia

59.5 cm

 

FRIGORIFER SAMSUNG NGRIRES I POSHTEM RB34T602EB1/EK
 • TEKNOLOGJIA SPACEMAX™ : Ruani më shumë ushqime në frigoriferin ekstra të madh 344 litra* me një dizajn me thellësi standarde 595 mm, që do të gërshetohet në mënyrë të përkryer me kabinetet e kuzhinës. 
 • FTOHJE NGA TË GJITHA ANËT : Ftoh në mënyrë të njëtrajtshme nga qoshja në qoshe Sigurohuni që i gjithë ushqimi juaj të ftohet siç duhet, kudo që të ndodhet.
 • NO FROST : Shmangni humbjen e kohës dhe shkrirjen manuale të frigoriferit. Teknologjia No Frost përmirëson qarkullimin e ajrit për të ruajtur një temperaturë konstante, që parandalon akumulimin e akullit. 
 • POWER COOL / POWER FREEZE : Ftohje dhe ngrirje më e shpejtë sipas kërkesës Me një prekje të butonit, Power Cool fryn në mënyrë intensive ajër të ftohtë në frigorifer për të ftohur me shpejtësi ushqimet ose pijet tuaja të preferuara. 
 • DIZAJN I PËRKRYER DHE ELEGANT : Dizajn elegant dhe me harmoni të përkryer. I jep shtëpisë suaj një pamje të përkryer dhe plot stil. Ka dyer të bukura dhe të sheshta me një Water Dispenser* të integruar dhe kapakun Clean Back. 
 • SKARA DHE RAFTI Shfrytëzojeni më mirë hapësirën e frigoriferit me raftin multi-funksional të verës. Dizajni i vet më i gjerë nënkupton se mund të ruajë jo vetëm shishe standarde, por edhe shishe vere më të gjera, si shampanja. 
 • TEKNOLOGJIA DIGITAL INVERTER : Punon shumë qetë dhe me efikasitet në energji . Përfitoni efikasitet më të madh në energji dhe më pak zhurmë. Digital Inverter Compressor rregullon automatikisht shpejtësinë e tij në përgjigje të kërkesës për ftohje. 


Informacione teknike

Marka

SAMSUNG

Modeli

RB34T602FSA/EK

Lloji i produktit

Ngrires i poshtem

Lloji i ftohjes

Ftohje mono/NO FROST

Kapaciteti total

344 L

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

PO

Paneli i kontrollit

Elektronik me prekje

Opsione Ekstra

Rafte per shishe

Klasi i energjise

E

Mbrojtja e ushqimeve

-

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

344 (114/230) Litra 

Kompresori

Digital Inverter

Niveli i zhurmes (dBa)

35 dBA

Tipi i vendosjes

Qendrim i lire

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

e zeze

Garancia normale

2 vjet

 

Permasat

Gjeresia

59.5 cm

Lartesia

185 cm

Thellesia

59.5 cm