FRIGORIFER MIDEA SIDE BY SIDE MDRS619FGF46
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FRIGORIFER MIDEA SIDE BY SIDE MDRS619FGF46

Available:Në gjëndje
123,000 Lek
Image
Secure

FRIGORIFER MIDEA SIDE BY SIDE MDRS619FGF46 

 • Inverter Quattro - Kompresori dhe ventilatori janë të pajisur me inverter DC. Ofron përgjigje të shpejtë ndaj kërkesës për ftohje. Falë konsumit të tij të ulët të energjisë, ai minimizon zhurmën dhe stabilizon temperaturën.
 • Falë thellësisë së tij prej rreth 63.5 cm, ai lejon instalim fleksibël në çdo ambient shtëpie, duke garantuar kuzhinën tuaj një pamje të rregullt dhe elegante.
 • Kontrolli i Lageshtise Për të ruajtur më mirë ushqimin, është e mundur të rregulloni nivelin e duhur të temperaturës dhe lagështisë brenda sirtarit të dedikuar për fruta dhe perime për të pasur gjithmonë përbërës të freskët dhe të shëndetshëm.

Informacione teknike

Marka

MIDEA

Modeli

MDRS619FGF46 

Lloji i produktit

Side by side

Tipi i Frigoriferit:

Dere e dyfishte

Kapaciteti total

460 l

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

-

Paneli i kontrollit

Mekanik

Opsione Ekstra

No Frost

Klasi i energjise

A+

Mbrojtja e ushqimeve

-

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

189 / 271 l

Kompresori

I thjeshte

Niveli i zhurmes (dBa)

41 dBA

Tipi i vendosjes

Inverter

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

Celik / inox /Gri

Garancia normale

5 vjet

 

Permasat

Gjeresia

83.5 cm

Lartesia

177.5 cm

Thellesia

63.5 cm

FRIGORIFER MIDEA SIDE BY SIDE MDRS619FGF46 

 • Inverter Quattro - Kompresori dhe ventilatori janë të pajisur me inverter DC. Ofron përgjigje të shpejtë ndaj kërkesës për ftohje. Falë konsumit të tij të ulët të energjisë, ai minimizon zhurmën dhe stabilizon temperaturën.
 • Falë thellësisë së tij prej rreth 63.5 cm, ai lejon instalim fleksibël në çdo ambient shtëpie, duke garantuar kuzhinën tuaj një pamje të rregullt dhe elegante.
 • Kontrolli i Lageshtise Për të ruajtur më mirë ushqimin, është e mundur të rregulloni nivelin e duhur të temperaturës dhe lagështisë brenda sirtarit të dedikuar për fruta dhe perime për të pasur gjithmonë përbërës të freskët dhe të shëndetshëm.

Informacione teknike

Marka

MIDEA

Modeli

MDRS619FGF46 

Lloji i produktit

Side by side

Tipi i Frigoriferit:

Dere e dyfishte

Kapaciteti total

460 l

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

-

Paneli i kontrollit

Mekanik

Opsione Ekstra

No Frost

Klasi i energjise

A+

Mbrojtja e ushqimeve

-

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

189 / 271 l

Kompresori

I thjeshte

Niveli i zhurmes (dBa)

41 dBA

Tipi i vendosjes

Inverter

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

Celik / inox /Gri

Garancia normale

5 vjet

 

Permasat

Gjeresia

83.5 cm

Lartesia

177.5 cm

Thellesia

63.5 cm