Frigorifer LIEBHERR CUEL3331 296lt A++ 55x181x63cm


Cmimi:
Sale priceLek 65,990

Përshkrimi i produktit

Frigorifer Ngrirës i Poshtëm, Smart Frost, 296 L, Klasi i Energjisë A++

 • SmartFrost: ngrin me shpejt ushqimin dhe zvogelon grumbullimin e akullit, duke e bere shkrirjen me te thjeshte dhe me te shpejte.
 • FrostSafe: sirtaret jane te mbyllur rreth e rrotull. I ftohti nuk mund te shperndahet shpejt kur hapet pajisja.
 • Rafti i shisheve: krijuar ne menyre terheqese per ruajtjen praktike te pijeve. Shishet mund te vendosen ne menyre kompakte ne raft.
 • VarioSpace: sistemi praktik per hapesiren shtese te magazinimit ne menyre qe hapesira te krijohet shpejt edhe per artikuj me te medhenj te ngrire te ushqimit.
 • Shporta perimesh transparente: sigurojne mjaft hapesire per ruajtjen e organizuar te frutave dhe perimeve. Perveç kesaj, ato pastrohen lehte.
 • Zone magazinimi fleksibel me kapacitet me te madh dhe konsum te permiresuar te energjise per kosto me te ulet te funksionimit.
 • Lloji i ftohjes: SMART FROST
  Kapaciteti total: 296
  Zona e freskise: PO
  Nderrimi i hapjes se deres: PO
  Paneli i kontrollit: Mekanik
  Opsione Ekstra: 2 Zona temperature
  Klasi i energjise: A++
  Mbrojtja e ushqimeve: -
  Opsioni i pushimeve: JO
  Ndricimi i brendshem: LED
  Ftohje e shpejte: JO
  Kapaciteti NETO (Ngriresi/Freskuesi): 296 (84/212) Litra
  Kompresori: -
  Niveli i zhurmes (dBa): 39
  Tipi i vendosjes: Qendrim i lire
  Garanci Shtese: GA0014-5990 LEK
  Permasat (Gj x L x Th) (cm): 55 x 181.2 x 63
  Materiali i rafteve: Xham
  GARANCIA: 36
  Ean Code:
  MARKA: LIEBHERR
  Gjeresia: 55
  Lartesia: 181
  Thellesia: 63
  Tipi i Frigoriferit: NGRIRES I POSHTEM
  Ngjyra/Materiali: GRI

You may also like

Recently viewed