Frigorifer LG GBB72PZEFN
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Frigorifer LG GBB72PZEFN

Available:Në gjëndje
94,990 Lek
Image
Secure

Frigorifer Ngrirës i Poshtëm, 384L, Klasi i Energjisë D

 • Kurseni Energji me Kompresorin Linear Inverter: ka më pak përbërës, prodhon më pak fërkime, harxhon deri në 32% më pak & është 25% më i qetë.
 • Door Cooling +: Ftoh 32% më shpejt dhe në mënyrë të barabartë.
 • Ftohja uniforme në çdo kohë: Teknologjia Linear Cooling ruan luhatjet e temperaturës brenda ± 0,5 gradë.
 • Kënaqni shqisat tuaja me NatureFRESH: Sistemi kontrollon saktësisht temperaturën në frigoriferin tuaj për ta mbajtur ushqimin të freskët për më shumë kohë.
 • Niveli optimal i lagështisë: Lagështia e tepërt avullohet nga ushqimi dhe kondensohet në rrjet, duke mbajtur kështu një ekuilibër të duhur lagështie.

Frigorifer Ngrirës i Poshtëm, 384L, Klasi i Energjisë D

 • Kurseni Energji me Kompresorin Linear Inverter: ka më pak përbërës, prodhon më pak fërkime, harxhon deri në 32% më pak & është 25% më i qetë.
 • Door Cooling +: Ftoh 32% më shpejt dhe në mënyrë të barabartë.
 • Ftohja uniforme në çdo kohë: Teknologjia Linear Cooling ruan luhatjet e temperaturës brenda ± 0,5 gradë.
 • Kënaqni shqisat tuaja me NatureFRESH: Sistemi kontrollon saktësisht temperaturën në frigoriferin tuaj për ta mbajtur ushqimin të freskët për më shumë kohë.
 • Niveli optimal i lagështisë: Lagështia e tepërt avullohet nga ushqimi dhe kondensohet në rrjet, duke mbajtur kështu një ekuilibër të duhur lagështie.