FRIGORIFER LG GBB-61BLHZN
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FRIGORIFER LG GBB-61BLHZN

Available:Në gjëndje
89,990 Lek
Image
Secure

FRIGORIFER LG GBB61BLHZN

 • Door Cooling +: Ftoh 32% më shpejt dhe në mënyrë të barabartë.
 • Kurseni Energji me Kompresorin Linear Inverter: ka më pak përbërës, prodhon më pak fërkime, harxhon deri në 32% më pak & është 25% më i qetë.
 • Ftohja uniforme në çdo kohë: Teknologjia Linear Cooling ruan luhatjet e temperaturës brenda ± 0,5 gradë.
 • Niveli optimal i lagështise: Lagështia e tepërt avullohet nga ushqimi dhe kondensohet në rrjet, duke mbajtur kështu një ekuilibër të duhur lagështie.
 • Kënaqni shqisat tuaja me NatureFRESH: Sistemi kontrollon saktësisht temperaturën në frigoriferin tuaj për ta mbajtur ushqimin të freskët për më shumë kohë.

Informacione teknike

Marka

LG

Modeli

LG GBB-61BLHZN

Lloji i produktit

Ngrires i poshtem

Lloji i ftohjes

Me ajer

Kapaciteti total

344 L

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

PO

Opsione ekstra

Smart Diagnosis

Paneli i kontrollit

Elektronik me prekje

Klasi i energjise

E

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

107/234 Litra 

Kompresori

Linear Inverter Compressor

Niveli i zhurmes (dBa)

36 dBA

Tipi i vendosjes

Qendrim i lire

Materiali i rafteve

Xham

Garancia normale

2 vjet

 

Permasat

Gjeresia

59.5 cm

Lartesia

185 cm

Thellesia

59.5 cm

FRIGORIFER LG GBB61BLHZN

 • Door Cooling +: Ftoh 32% më shpejt dhe në mënyrë të barabartë.
 • Kurseni Energji me Kompresorin Linear Inverter: ka më pak përbërës, prodhon më pak fërkime, harxhon deri në 32% më pak & është 25% më i qetë.
 • Ftohja uniforme në çdo kohë: Teknologjia Linear Cooling ruan luhatjet e temperaturës brenda ± 0,5 gradë.
 • Niveli optimal i lagështise: Lagështia e tepërt avullohet nga ushqimi dhe kondensohet në rrjet, duke mbajtur kështu një ekuilibër të duhur lagështie.
 • Kënaqni shqisat tuaja me NatureFRESH: Sistemi kontrollon saktësisht temperaturën në frigoriferin tuaj për ta mbajtur ushqimin të freskët për më shumë kohë.

Informacione teknike

Marka

LG

Modeli

LG GBB-61BLHZN

Lloji i produktit

Ngrires i poshtem

Lloji i ftohjes

Me ajer

Kapaciteti total

344 L

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

PO

Opsione ekstra

Smart Diagnosis

Paneli i kontrollit

Elektronik me prekje

Klasi i energjise

E

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

107/234 Litra 

Kompresori

Linear Inverter Compressor

Niveli i zhurmes (dBa)

36 dBA

Tipi i vendosjes

Qendrim i lire

Materiali i rafteve

Xham

Garancia normale

2 vjet

 

Permasat

Gjeresia

59.5 cm

Lartesia

185 cm

Thellesia

59.5 cm