FRIGORIFER LG FG1030
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

FRIGORIFER LG FG1030

Available:Në gjëndje
65,990 Lek
Image
Secure

Frigorifer Ngrirës i Sipërm, 255L, Klasi i Energjisë F

 • Door Cooling +: Ftoh 32% më shpejt dhe në mënyrë të barabartë.
 • Kënaqni shqisat tuaja me NatureFRESH: Sistemi NatureFRESH kontrollon saktësisht temperaturën në frigoriferin tuaj për ta mbajtur ushqimin të freskët për më shumë kohë.
 • Ftohja uniforme në çdo kohë: Teknologjia Linear Cooling ruan luhatjet e temperaturës brenda ± 0,5 gradë.
 • Niveli optimal i lagështisë: Lagështia e tepërt avullohet nga ushqimi dhe kondensohet në rrjet, duke mbajtur kështu një ekuilibër të duhur lagështie.
 • Ftohje e shpejtë dhe uniforme: Ajri ftohës kalon në secilin cep të frigoriferit nëpër vrima të shumta të ventilimit.
 • Permasat (Gj x L x Th) (cm): 55.5 x 166.5 x 62
 • Kapaciteti total: 255
 • Mbrojtja e ushqimeve: Shtrese antibakteriale

Frigorifer Ngrirës i Sipërm, 255L, Klasi i Energjisë F

 • Door Cooling +: Ftoh 32% më shpejt dhe në mënyrë të barabartë.
 • Kënaqni shqisat tuaja me NatureFRESH: Sistemi NatureFRESH kontrollon saktësisht temperaturën në frigoriferin tuaj për ta mbajtur ushqimin të freskët për më shumë kohë.
 • Ftohja uniforme në çdo kohë: Teknologjia Linear Cooling ruan luhatjet e temperaturës brenda ± 0,5 gradë.
 • Niveli optimal i lagështisë: Lagështia e tepërt avullohet nga ushqimi dhe kondensohet në rrjet, duke mbajtur kështu një ekuilibër të duhur lagështie.
 • Ftohje e shpejtë dhe uniforme: Ajri ftohës kalon në secilin cep të frigoriferit nëpër vrima të shumta të ventilimit.
 • Permasat (Gj x L x Th) (cm): 55.5 x 166.5 x 62
 • Kapaciteti total: 255
 • Mbrojtja e ushqimeve: Shtrese antibakteriale