FRIGORIFER HISESNSE SIDE BY SIDE RS560N4AC2
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

FRIGORIFER HISESNSE SIDE BY SIDE RS560N4AC2

Available:Në gjëndje
89,990 Lek
Image
Secure
FRIGORIFER HISESNSE SIDE BY SIDE RS560N4AC2
 • No Frost: përdorimi i teknologjisë së ftohjes së ajrit No Frost mban konstante nivelet e temperaturës dhe lagështisë brenda frigoriferit, duke shmangur formimin e akullit dhe duke reduktuar ndjeshëm rritjen e baktereve; optimale për të mbajtur ushqimin tuaj të freskët për një kohë të gjatë
 • Sistemi Multi Air Flow: ky sistem ofron shpërndarje uniforme të ajrit të ftohtë në çdo cep të sipërfaqes në mënyrë që ushqimi, kudo që ndodhet brenda dhomës së frigoriferit, të arrijë shpejt temperaturën optimale të ruajtjes.
 • Kompresori inverter: Frigoriferët Hisense, të pajisur me një kompresor inverter, ofrojnë kursim energjie, freski, nivele të ulëta zhurme dhe jetë të gjatë
 • Ndriçimi LED: përveç dhënies së një drite të këndshme dhe të rehatshme brenda frigoriferit, ai gjithashtu lejon kursime të shkëlqyera të energjisë dhe është më miqësor me mjedisin, kur krahasohet me llambat tradicionale
 • Kapaciteti i madh 441 Lt.

Informacione teknike

Marka

HISENSE

Modeli

RS560N4AC2

Lloji i produktit

Side by side

Tipi i Frigoriferit:

Dere e dyfishte

Kapaciteti total

441 l

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

-

Paneli i kontrollit

Elektronik

Opsione Ekstra

No Frost

Klasi i energjise

A++

Mbrojtja e ushqimeve

Multi Air Flow

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

194/274 l

Kompresori

Digital inverter

Niveli i zhurmes (dBa)

42 dBA

Tipi i vendosjes

Inverter

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

Celik / inox /Gri

Garancia normale

3 vjet

 

Permasat

Gjeresia

83.2 cm

Lartesia

177.5 cm

Thellesia

62.3 cm

 

FRIGORIFER HISESNSE SIDE BY SIDE RS560N4AC2
 • No Frost: përdorimi i teknologjisë së ftohjes së ajrit No Frost mban konstante nivelet e temperaturës dhe lagështisë brenda frigoriferit, duke shmangur formimin e akullit dhe duke reduktuar ndjeshëm rritjen e baktereve; optimale për të mbajtur ushqimin tuaj të freskët për një kohë të gjatë
 • Sistemi Multi Air Flow: ky sistem ofron shpërndarje uniforme të ajrit të ftohtë në çdo cep të sipërfaqes në mënyrë që ushqimi, kudo që ndodhet brenda dhomës së frigoriferit, të arrijë shpejt temperaturën optimale të ruajtjes.
 • Kompresori inverter: Frigoriferët Hisense, të pajisur me një kompresor inverter, ofrojnë kursim energjie, freski, nivele të ulëta zhurme dhe jetë të gjatë
 • Ndriçimi LED: përveç dhënies së një drite të këndshme dhe të rehatshme brenda frigoriferit, ai gjithashtu lejon kursime të shkëlqyera të energjisë dhe është më miqësor me mjedisin, kur krahasohet me llambat tradicionale
 • Kapaciteti i madh 441 Lt.

Informacione teknike

Marka

HISENSE

Modeli

RS560N4AC2

Lloji i produktit

Side by side

Tipi i Frigoriferit:

Dere e dyfishte

Kapaciteti total

441 l

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

-

Paneli i kontrollit

Elektronik

Opsione Ekstra

No Frost

Klasi i energjise

A++

Mbrojtja e ushqimeve

Multi Air Flow

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

194/274 l

Kompresori

Digital inverter

Niveli i zhurmes (dBa)

42 dBA

Tipi i vendosjes

Inverter

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

Celik / inox /Gri

Garancia normale

3 vjet

 

Permasat

Gjeresia

83.2 cm

Lartesia

177.5 cm

Thellesia

62.3 cm