FRIGORIFER FTOHES SAMSUNG RB30J3600SA/EK
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FRIGORIFER FTOHES SAMSUNG RB30J3600SA/EK

Available:Në gjëndje
76,990 Lek
Image
Secure
FRIGORIFER FTOHES SAMSUNG RB30J3600SA/EK
 • Organizim më i mirë. Kënaqësi më e madhe. Përjetoni një nivel krejt të ri të organizimit dhe prakticitetit me një frigorifer që mundëson përdorimin maksimal të hapësirës.
 • Ftoh çdo cep në mënyrë të barabartë Sistemi gjithëpërfshirës ftoh në mënyrë të barabartë të gjithë brendësinë e frigoriferit. 
 • Mirëmbajtje ideale e mishit dhe peshkut Fresh Zone është një sirtar i dizajnuar me inteligjencë që siguron ambientin ideal për mbajtjen e mishit dhe peshkut
 • Gjetje dhe marrje e lehtë e ushqimeve Niveli Easy Slide që tërhiqet dhe futet lehtë ju ndihmon të ruani dhe organizoni ushqimet në mënyrë të efektshme
 • Ka vend për ushqime të mëdha Ena e thjeshtë me derë të madhe mundëson magazinim të sigurt të ushqimeve të mëdha pas derës. Në të ka vend për qumështin dhe lëngjet e frutave në ambalazhe të mëdha kartoni dhe dy radhë për kënaçe dhe shishe. 
 • Kutia plotësisht e hapur (ngrirësi) Hapja më e madhe lejon organizimin më të lehtë dhe nxjerrjen e ushqimeve njëkohësisht duke optimizuar hapësirën e ruajtjes.
 • Ndriçim LED Dritat LED sigurojnë ndriçim të jashtëzakonshëm në brendësinë e frigoriferit pa zvogëluar fuqinë e tij ftohëse.
 • Punon me zgjuarsi dhe nuk konsumohet Kompresori me inverter dixhital kontrollon automatikisht shpejtësinë e tij në 7 nivele në varësi të temperaturës së kërkuar për ftohje.
 • Nuk ka më nevojë për heqje akulli Teknologjia No Frost ndalon krijimin e akullit dhe mban një temperaturë konstante në çdo cep.

Informacione teknike

Marka

SAMSUNG

Modeli

RB30J3600SA/EK

Lloji i produktit

Ngrires i poshtem

Lloji i ftohjes

Ftohje gjitheperfshirse

Kapaciteti total

330 L

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

PO

Paneli i kontrollit

Elektronik me prekje

Opsione Ekstra

No Frost

Klasi i energjise

A+

Mbrojtja e ushqimeve

PO

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

98/205 Litra 

Kompresori

Digital Inverter

Niveli i zhurmes (dBa)

39 dBA

Tipi i vendosjes

Qendrim i lire

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

Gri

Garancia normale

5 vjet

 

Permasat

Gjeresia

59.5 cm

Lartesia

178 cm

Thellesia

66.8 cm


  FRIGORIFER FTOHES SAMSUNG RB30J3600SA/EK
  • Organizim më i mirë. Kënaqësi më e madhe. Përjetoni një nivel krejt të ri të organizimit dhe prakticitetit me një frigorifer që mundëson përdorimin maksimal të hapësirës.
  • Ftoh çdo cep në mënyrë të barabartë Sistemi gjithëpërfshirës ftoh në mënyrë të barabartë të gjithë brendësinë e frigoriferit. 
  • Mirëmbajtje ideale e mishit dhe peshkut Fresh Zone është një sirtar i dizajnuar me inteligjencë që siguron ambientin ideal për mbajtjen e mishit dhe peshkut
  • Gjetje dhe marrje e lehtë e ushqimeve Niveli Easy Slide që tërhiqet dhe futet lehtë ju ndihmon të ruani dhe organizoni ushqimet në mënyrë të efektshme
  • Ka vend për ushqime të mëdha Ena e thjeshtë me derë të madhe mundëson magazinim të sigurt të ushqimeve të mëdha pas derës. Në të ka vend për qumështin dhe lëngjet e frutave në ambalazhe të mëdha kartoni dhe dy radhë për kënaçe dhe shishe. 
  • Kutia plotësisht e hapur (ngrirësi) Hapja më e madhe lejon organizimin më të lehtë dhe nxjerrjen e ushqimeve njëkohësisht duke optimizuar hapësirën e ruajtjes.
  • Ndriçim LED Dritat LED sigurojnë ndriçim të jashtëzakonshëm në brendësinë e frigoriferit pa zvogëluar fuqinë e tij ftohëse.
  • Punon me zgjuarsi dhe nuk konsumohet Kompresori me inverter dixhital kontrollon automatikisht shpejtësinë e tij në 7 nivele në varësi të temperaturës së kërkuar për ftohje.
  • Nuk ka më nevojë për heqje akulli Teknologjia No Frost ndalon krijimin e akullit dhe mban një temperaturë konstante në çdo cep.

  Informacione teknike

  Marka

  SAMSUNG

  Modeli

  RB30J3600SA/EK

  Lloji i produktit

  Ngrires i poshtem

  Lloji i ftohjes

  Ftohje gjitheperfshirse

  Kapaciteti total

  330 L

  Zona e freskisë

  PO

  Ndërrimi i hapjes së derës

  PO

  Paneli i kontrollit

  Elektronik me prekje

  Opsione Ekstra

  No Frost

  Klasi i energjise

  A+

  Mbrojtja e ushqimeve

  PO

  Ndricimi i brëndshëm

  LED

  Ftohje e shpejtë

  PO

  Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

  98/205 Litra 

  Kompresori

  Digital Inverter

  Niveli i zhurmes (dBa)

  39 dBA

  Tipi i vendosjes

  Qendrim i lire

  Garanci Shtesë

  -

  Materiali i rafteve

  Xham

  Ngjyra/Materiali:

  Gri

  Garancia normale

  5 vjet

   

  Permasat

  Gjeresia

  59.5 cm

  Lartesia

  178 cm

  Thellesia

  66.8 cm