FRIGORIFER FTOHES ELEKTROLUX IK3318CR
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FRIGORIFER FTOHES ELEKTROLUX IK3318CR

Available:Në gjëndje
129,990 Lek
Image
Secure

 

FRIGORIFER FTOHES ELEKTROLUX IK3318CR

 • Frigoriferi i integruar - Ftohësi - Klasat e energjisë A+++ 
 • Sistemi inteligjent FreeStore: liria për të ruajtur ushqimin kudo që dëshironi
  Ruani ushqimin tuaj kudo në frigorifer. Freskia e tyre do të ruhet gjithmonë pavarësisht vendndodhjes, pasi sistemi inteligjent FreeStore shpërndan ajrin e ftohtë në mënyrë të barabartë.
 • Hapësirë ​​për fruta dhe perime çfarëdo qoftë menyja
  Cilado qoftë menyja, ju mund t'i ruani të gjithë përbërësit tuaj të freskët në sirtarin e perimeve të SpacePlus. Është e lehtë për t'u organizuar, lëvizur dhe hapur.
 • Pasqyrë e plotë e çdo cepi të frigoriferit falë ndriçimit modern LED Kini kujdes për gjithçka që ndodhet në frigorifer, falë teknologjisë LED shumë efikase. Ky sistem ndriçimi që kursen energji siguron kushte të shkëlqyera shikueshmërie në të gjithë frigoriferin.
 • Dera që nuk përplaset kurrë
  Falë sistemit të kontrolluar të mbylljes të integruar në derën e këtij frigorifer-frigorifer, ajo mbyllet gjithmonë ngadalë, pa probleme dhe delikatesë, edhe kur pjesa e brendshme e derës është plot me ushqime.

Informacione teknike

Marka

ELEKTROLUX

Modeli

IK3318CR 

Lloji i produktit

Ftohes

Lloji i ftohjes

No Frost

Kapaciteti total

310 L

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

-

Paneli i kontrollit

Elektronik me prekje

Opsione Ekstra

Freestore

Klasi i energjise

A+++

Mbrojtja e ushqimeve

-

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

-

Kompresori

I thjeshte

Niveli i zhurmes (dBa)

35 dBA

Tipi i vendosjes

Qendrim i lire

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

Gri

Garancia normale

5 vjet

 

Permasat

Gjeresia

55 cm

Lartesia

176 cm

Thellesia

55 cm

 

 

 

FRIGORIFER FTOHES ELEKTROLUX IK3318CR

 • Frigoriferi i integruar - Ftohësi - Klasat e energjisë A+++ 
 • Sistemi inteligjent FreeStore: liria për të ruajtur ushqimin kudo që dëshironi
  Ruani ushqimin tuaj kudo në frigorifer. Freskia e tyre do të ruhet gjithmonë pavarësisht vendndodhjes, pasi sistemi inteligjent FreeStore shpërndan ajrin e ftohtë në mënyrë të barabartë.
 • Hapësirë ​​për fruta dhe perime çfarëdo qoftë menyja
  Cilado qoftë menyja, ju mund t'i ruani të gjithë përbërësit tuaj të freskët në sirtarin e perimeve të SpacePlus. Është e lehtë për t'u organizuar, lëvizur dhe hapur.
 • Pasqyrë e plotë e çdo cepi të frigoriferit falë ndriçimit modern LED Kini kujdes për gjithçka që ndodhet në frigorifer, falë teknologjisë LED shumë efikase. Ky sistem ndriçimi që kursen energji siguron kushte të shkëlqyera shikueshmërie në të gjithë frigoriferin.
 • Dera që nuk përplaset kurrë
  Falë sistemit të kontrolluar të mbylljes të integruar në derën e këtij frigorifer-frigorifer, ajo mbyllet gjithmonë ngadalë, pa probleme dhe delikatesë, edhe kur pjesa e brendshme e derës është plot me ushqime.

Informacione teknike

Marka

ELEKTROLUX

Modeli

IK3318CR 

Lloji i produktit

Ftohes

Lloji i ftohjes

No Frost

Kapaciteti total

310 L

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

-

Paneli i kontrollit

Elektronik me prekje

Opsione Ekstra

Freestore

Klasi i energjise

A+++

Mbrojtja e ushqimeve

-

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

-

Kompresori

I thjeshte

Niveli i zhurmes (dBa)

35 dBA

Tipi i vendosjes

Qendrim i lire

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

Gri

Garancia normale

5 vjet

 

Permasat

Gjeresia

55 cm

Lartesia

176 cm

Thellesia

55 cm