FRIGORIFER BEKO NGRIRES I POSHTEM RCSA330K30XPN
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FRIGORIFER BEKO NGRIRES I POSHTEM RCSA330K30XPN

Available:Në gjëndje
57,790 Lek
Image
Secure

FRIGORIFER BEKO NGRIRES I POSHTEM RCSA330K30XPN

MINFROST RCSA330K30XPN

Frigorifer Ngrirës i Poshtëm, MinFrost, 300L, Klasi i Energjisë F

 • MinFrost: Falë një sistemi të veçantë të menaxhimit të ftohësit me MinFrost, formimi i akullit në ngrirje zvogëlohet ndjeshëm.
 • Ushqimi i ngrirë ruhet më mirë dhe konsumon më pak energji elektrike.
 • Led Illumination: ka një seri dritash LED në pjesën e sipërme të frigoriferit ose në anën e secilit raft, në mënyrë që të shihni mirë në të gjithë frigoriferin.
 • Ndriçimi LED harxhon më pak energji sesa ndriçimi standard.
 • Xham mbrojtes: Raftet me xham mbrojtes jane bere prej qelqi te zbutur dhe mund te përballojne nje ngarkese deri ne 25 kg.

 

Informacione teknike

Marka

Beko

Modeli

RCSA330K30XPN

Lloji i produktit

Ngrires i poshtem

Lloji i ftohjes

Me akull

Kapaciteti total

300 l

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

PO

Paneli i kontrollit

Mekanik

Opsione Ekstra

NeoFrost

Klasi i energjise

F

Mbrojtja e ushqimeve

Shtrese antibakteriale

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

95 / 205 L

Kompresori

-

Niveli i zhurmes (dBa)

39 dBA

Tipi i vendosjes

Qendrim i lire

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

Gri

Garancia normale

5 vjet

 

Permasat

Gjeresia

56 cm

Lartesia

185 cm

Thellesia

56 cm

 

FRIGORIFER BEKO NGRIRES I POSHTEM RCSA330K30XPN

MINFROST RCSA330K30XPN

Frigorifer Ngrirës i Poshtëm, MinFrost, 300L, Klasi i Energjisë F

 • MinFrost: Falë një sistemi të veçantë të menaxhimit të ftohësit me MinFrost, formimi i akullit në ngrirje zvogëlohet ndjeshëm.
 • Ushqimi i ngrirë ruhet më mirë dhe konsumon më pak energji elektrike.
 • Led Illumination: ka një seri dritash LED në pjesën e sipërme të frigoriferit ose në anën e secilit raft, në mënyrë që të shihni mirë në të gjithë frigoriferin.
 • Ndriçimi LED harxhon më pak energji sesa ndriçimi standard.
 • Xham mbrojtes: Raftet me xham mbrojtes jane bere prej qelqi te zbutur dhe mund te përballojne nje ngarkese deri ne 25 kg.

 

Informacione teknike

Marka

Beko

Modeli

RCSA330K30XPN

Lloji i produktit

Ngrires i poshtem

Lloji i ftohjes

Me akull

Kapaciteti total

300 l

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

PO

Paneli i kontrollit

Mekanik

Opsione Ekstra

NeoFrost

Klasi i energjise

F

Mbrojtja e ushqimeve

Shtrese antibakteriale

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

95 / 205 L

Kompresori

-

Niveli i zhurmes (dBa)

39 dBA

Tipi i vendosjes

Qendrim i lire

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

Gri

Garancia normale

5 vjet

 

Permasat

Gjeresia

56 cm

Lartesia

185 cm

Thellesia

56 cm