FRIGORIFER BEKO NGRIRES I POSHTEM
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FRIGORIFER BEKO NGRIRES I POSHTEM

Available:Në gjëndje
47,990 Lek 59,990 Lek
Image
Secure
FRIGORIFER BEKO NGRIRES I POSHTEM BCHA275K3SN
 • Gjysem NeoFrost™ Ftohja e dyfishtë ka një teknologji të veçantë që ftoh me dy sisteme të veçanta, ndryshe nga sistemet konvencionale të ftohjes së vetme. Me frigoriferin Beko ngrires te poshtem , Dual Cooling ju mbani një nivel të lartë lagështie në frigorifer dhe ngrirësi mbetet i thatë dhe natyral (pa ngricë). 

 • Drita LED e ndarjes së frigoriferit
  Frigoriferi Beko ngrires i poshtem eshte i pajisur me dritë LED për të ndriçuar në mënyrë uniforme pjesën e brendshme të ndarjes. Efikasitet maksimal dhe konsum i reduktuar i energjisë.

 • Modaliteti Eko
  Falë këtij funksioni, frigoriferi beko ngrires i poshtem aktivizon modalitetin e kursimit të energjisë.

 • Raftet e lehta për t'u pastruar Raftet e qelqit janë të rregullueshme dhe rezistente, duke bllokuar përhapjen e mundshme të lëngjeve dhe janë të lehta për t'u pastruar.

Informacione teknike

Marka

Beko

Modeli

BCHA275K3SN

Lloji i ftohjes

Semi-Neofrost

Tipi i Frigoriferit:

Ngrires i poshtem

Kapaciteti total

275 l

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

PO

Paneli i kontrollit

Mekanik

Opsione Ekstra

Ndricim LED

Klasi i energjise

F

Mbrojtja e ushqimeve

Vagetable zone

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

69 / 193 L

Kompresori

I thjeshte

Niveli i zhurmes (dBa)

38 dBA

Tipi i vendosjes

Incaso

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

E bardhe/Inox

Garancia normale

5 vjet

 

Permasat

Gjeresia  57 cm
Lartesia 177 cm
Thellesia 55 cm

FRIGORIFER BEKO NGRIRES I POSHTEM BCHA275K3SN
 • Gjysem NeoFrost™ Ftohja e dyfishtë ka një teknologji të veçantë që ftoh me dy sisteme të veçanta, ndryshe nga sistemet konvencionale të ftohjes së vetme. Me frigoriferin Beko ngrires te poshtem , Dual Cooling ju mbani një nivel të lartë lagështie në frigorifer dhe ngrirësi mbetet i thatë dhe natyral (pa ngricë). 

 • Drita LED e ndarjes së frigoriferit
  Frigoriferi Beko ngrires i poshtem eshte i pajisur me dritë LED për të ndriçuar në mënyrë uniforme pjesën e brendshme të ndarjes. Efikasitet maksimal dhe konsum i reduktuar i energjisë.

 • Modaliteti Eko
  Falë këtij funksioni, frigoriferi beko ngrires i poshtem aktivizon modalitetin e kursimit të energjisë.

 • Raftet e lehta për t'u pastruar Raftet e qelqit janë të rregullueshme dhe rezistente, duke bllokuar përhapjen e mundshme të lëngjeve dhe janë të lehta për t'u pastruar.

Informacione teknike

Marka

Beko

Modeli

BCHA275K3SN

Lloji i ftohjes

Semi-Neofrost

Tipi i Frigoriferit:

Ngrires i poshtem

Kapaciteti total

275 l

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

PO

Paneli i kontrollit

Mekanik

Opsione Ekstra

Ndricim LED

Klasi i energjise

F

Mbrojtja e ushqimeve

Vagetable zone

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

69 / 193 L

Kompresori

I thjeshte

Niveli i zhurmes (dBa)

38 dBA

Tipi i vendosjes

Incaso

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

E bardhe/Inox

Garancia normale

5 vjet

 

Permasat

Gjeresia  57 cm
Lartesia 177 cm
Thellesia 55 cm