FRIGORIFER BEKO NEOFROST GN163120X
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

FRIGORIFER BEKO NEOFROST GN163120X

Available:Në gjëndje
135,990 Lek
Image
Secure
FRIGORIFER BEKO NGRIRES NEOFROST GN163120X
 • Ftohja e dyfishtë NeoFrost™ Ftohja e dyfishtë ka një teknologji të veçantë që ftoh me dy sisteme të veçanta, ndryshe nga sistemet konvencionale të ftohjes së vetme. Me FRIGORIFER BEKO NGRIRES NEOFROST Dual Cooling ju mbani një nivel të lartë lagështie në frigorifer dhe ngrirësi mbetet i thatë dhe natyral (pa ngricë). 
 • Drita LED e ndarjes së frigoriferit
  Frigoriferët Beko janë të pajisur me dritë LED për të ndriçuar në mënyrë uniforme pjesën e brendshme të ndarjes. Efikasitet maksimal dhe konsum i reduktuar i energjisë.
 • Modaliteti Eko
  Falë këtij funksioni, frigoriferi beko ngrires neofrost aktivizon modalitetin e kursimit të energjisë.
 • Raftet e lehta për t'u pastruar Raftet e qelqit janë të rregullueshme dhe rezistente, duke bllokuar përhapjen e mundshme të lëngjeve dhe janë të lehta për t'u pastruar.

Informacione teknike

Marka

Beko

Modeli

GN163120X

Lloji i ftohjes

Me ajer

Tipi i Frigoriferit:

Dere e dyfishte

Kapaciteti total

640 l

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

-

Paneli i kontrollit

Elektronik

Opsione Ekstra

NeoFrost

Klasi i energjise

A++

Mbrojtja e ushqimeve

-

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

190 / 353 L

Kompresori

-

Niveli i zhurmes (dBa)

43 dBA

Tipi i vendosjes

Qendrim i lire

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

Inox

Garancia normale

5 vjet

 

Permasat

Gjeresia  91 cm
Lartesia 182 cm
Thellesia 72 cm
FRIGORIFER BEKO NGRIRES NEOFROST GN163120X
 • Ftohja e dyfishtë NeoFrost™ Ftohja e dyfishtë ka një teknologji të veçantë që ftoh me dy sisteme të veçanta, ndryshe nga sistemet konvencionale të ftohjes së vetme. Me FRIGORIFER BEKO NGRIRES NEOFROST Dual Cooling ju mbani një nivel të lartë lagështie në frigorifer dhe ngrirësi mbetet i thatë dhe natyral (pa ngricë). 
 • Drita LED e ndarjes së frigoriferit
  Frigoriferët Beko janë të pajisur me dritë LED për të ndriçuar në mënyrë uniforme pjesën e brendshme të ndarjes. Efikasitet maksimal dhe konsum i reduktuar i energjisë.
 • Modaliteti Eko
  Falë këtij funksioni, frigoriferi beko ngrires neofrost aktivizon modalitetin e kursimit të energjisë.
 • Raftet e lehta për t'u pastruar Raftet e qelqit janë të rregullueshme dhe rezistente, duke bllokuar përhapjen e mundshme të lëngjeve dhe janë të lehta për t'u pastruar.

Informacione teknike

Marka

Beko

Modeli

GN163120X

Lloji i ftohjes

Me ajer

Tipi i Frigoriferit:

Dere e dyfishte

Kapaciteti total

640 l

Zona e freskisë

PO

Ndërrimi i hapjes së derës

-

Paneli i kontrollit

Elektronik

Opsione Ekstra

NeoFrost

Klasi i energjise

A++

Mbrojtja e ushqimeve

-

Ndricimi i brëndshëm

LED

Ftohje e shpejtë

PO

Kapaciteti NETO (Ngrirësi/Freskuesi):

190 / 353 L

Kompresori

-

Niveli i zhurmes (dBa)

43 dBA

Tipi i vendosjes

Qendrim i lire

Garanci Shtesë

-

Materiali i rafteve

Xham

Ngjyra/Materiali:

Inox

Garancia normale

5 vjet

 

Permasat

Gjeresia  91 cm
Lartesia 182 cm
Thellesia 72 cm