Filter Linje Big Blu BB20 ECOSOFT


Cmimi:
Sale priceLek 11,500

Përshkrimi i produktit

Filtri Ecosoft BB20 është menduar për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Papastërtia që duhet të hiqet varet nga filtri i instaluar i zëvendësimit. Mbulesa e filtrit është bërë nga polipropileni me cilësi të lartë dhe shumë të qëndrueshme.

You may also like

Recently viewed