Filter Linje Big Blu BB10 ECOSOFT


Cmimi:
Sale priceLek 6,200

Përshkrimi i produktit

Filtri Ecosoft BB10 është menduar për pastrimin e ujit të ftohtë për qëllime shtëpiake. Papastërtia që duhet të hiqet varet nga filtri i instaluar i zëvendësimit. Mbulesa e filtrit është bërë nga polipropileni me cilësi të lartë dhe shumë të qëndrueshme.

You may also like

Recently viewed