Bolier 80L horizontal Titano Ferroli
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Bolier 80L horizontal Titano Ferroli

Available:Out of Stock
18,000 Lek
Secure
Bolier për vendosje horizontale, modeli Titano, nga Ferroli.
Rregullimi i jashtëm, manual i temperaturës.
Elementi "Blue Forever" për një perfromancë të lartë, e cila bën një trajtim të veçantë sipërfaqësor dhe pothuajse të gjitha depozitimet që mund të mblidhen në bolier.
Anodë magnezi me përqendrim të lartë për të mbrojtur rezervuarin.
Treguesi i nivelit të temperaturës.
Treguesi i dritës së ndezjes/fikjes.
Valvula për lehtësimin e presionit është vendosur në 8 bar.

Specifika teknike:
Vëllimi i rezervuarit:    80 Litra
Opsioni i instalimit:     Horizontal
Klasa energjisë:            A+
Fuqia:                          4000 W
Tensioni i furnizimit:    220 - 240 V
Garancia:                     5 vite

 

Bolier për vendosje horizontale, modeli Titano, nga Ferroli. Rregullimi i jashtëm, manual i temperaturës. Elementi "Blue Forever" për një perfromancë të lartë, e cila bën një trajtim të veçantë sipërfaqësor dhe pothuajse të gjitha depozitimet që mund të mblidhen në bolier.
Anodë magnezi me përqendrim të lartë për të mbrojtur rezervuarin.
Treguesi i nivelit të temperaturës.
Treguesi i dritës së ndezjes/fikjes.
Valvula për lehtësimin e presionit është vendosur në 8 bar.

Specifika teknike: Vëllimi i rezervuarit:    80 Litra Opsioni i instalimit:     Horizontal Klasa energjisë:            A+ Fuqia:                          4000 W Tensioni i furnizimit:    220 - 240 V Garancia:                     5 vite