Ekspres Philips EP2220/10
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ekspres Philips EP2220/10

Available:Në gjëndje
60,990 Lek
Image
Secure

Marka e mirënjohur Philips sjell një produkt të një cilësie maksimale.
Shijoni kafen cilësore të bluar dhe me armë të mrekullueshme në shtëpinë tuaj.
Kjo paisje ju ndihmon dhe ju lejon për përgatitjen e dy fixhanave kafeje në moment.

Informacione teknike
Marka: Philips
Fuqia: 1500 W
Kapaciteti: 1.8 Litra
Funksionimi: Elektronik
Depozitë për ruajtjen e kafesë: Po
Bluarës kafeje: Po
Depozitë e levizshme: Jo
Aksesorë shtesë: Jo
Ngjyra: E zezë
Garancia e produktit: 24 muaj

Marka e mirënjohur Philips sjell një produkt të një cilësie maksimale.
Shijoni kafen cilësore të bluar dhe me armë të mrekullueshme në shtëpinë tuaj.
Kjo paisje ju ndihmon dhe ju lejon për përgatitjen e dy fixhanave kafeje në moment.

Informacione teknike
Marka: Philips
Fuqia: 1500 W
Kapaciteti: 1.8 Litra
Funksionimi: Elektronik
Depozitë për ruajtjen e kafesë: Po
Bluarës kafeje: Po
Depozitë e levizshme: Jo
Aksesorë shtesë: Jo
Ngjyra: E zezë
Garancia e produktit: 24 muaj