Ekspres kafeje Ariete

KURSE Lek 2,500

Cmimi:
Sale priceLek 9,500 Regular priceLek 12,000

Përshkrimi i produktit

Makinë moderne për kafe ekspres. Ideale për ata që e duan kafenë me aromë të fortë dhe kapuçina kremoze si në lokal. Linjat e saj moderne e bëjnë atë të përsosur për çdo kuzhinë, madhësia e saj e vogël e bën atë një aleat ideal për hapësira të vogla.

You may also like

Recently viewed