Ndriçues tavanor Eglo 99248 Fueva 5
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues tavanor Eglo 99248 Fueva 5

Available:Në gjëndje
4,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues tavanor Eglo, modeli 99248, pjesë e linjës Fueva 5.
Ky ndriçues i llojit LED përbëhet nga çelik i bardhë ndërsa materiali i xhamit është plastikë e bardhë.
Dizajni i tij i thjeshtë i përshtatet ambienteve të brendshme si dhoma e gjumit etj.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 28
Gjerësia (në mm) 285
Gjatësia (në mm) 285

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz 
Numri I llambave dhe fuqia: 20,5W
Ndriçues tavanor Eglo, modeli 99248, pjesë e linjës Fueva 5. Ky ndriçues i llojit LED përbëhet nga çelik i bardhë ndërsa materiali i xhamit është plastikë e bardhë. Dizajni i tij i thjeshtë i përshtatet ambienteve të brendshme si dhoma e gjumit etj.
Përmasat: Lartësia (në mm) 28 Gjerësia (në mm) 285 Gjatësia (në mm) 285
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz  Numri I llambave dhe fuqia: 20,5W