Ndriçues i varur Eglo 98627 Mioglia 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Ndriçues i varur Eglo 98627 Mioglia 1

Available:Në gjëndje
4,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98627, pjesë e linjës Mioglia 1.
Ndriçues dekorativ me 1 ndriçues LED, secila sferë është e dekoruar me grimca të shkëlqyeshme.
Ky dizajn mahnitës do të jetë i mrekullueshëm për dekoret moderne ose bashkëkohore. 
Lloji i ndricuesit E14

Përmasat:
Lartësia (në mm): 1100
Diametri (në mm): 150

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X25W

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98627, pjesë e linjës Mioglia 1. Ndriçues dekorativ me 1 ndriçues LED, secila sferë është e dekoruar me grimca të shkëlqyeshme. Ky dizajn mahnitës do të jetë i mrekullueshëm për dekoret moderne ose bashkëkohore.  Lloji i ndricuesit E14
Përmasat: Lartësia (në mm): 1100 Diametri (në mm): 150
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë: 2 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 1X25W